Čarape i rukavice

Čarape i rukavice
Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: Salvimar
Gloves waterproof, maximum comfort and durability. Features: - Hyper Stretch - HT Weld System - Puffgum ..
339,00kn
Proizvođač: Salvimar
Ergonomic mimetic socks, reinforced  sole in nonscratch pattern   ..
188,00kn
Proizvođač: Salvimar
TECHNICAL DETAILS Hyper stretch socks, fully waterproof and comfortable. ..
320,00kn
Proizvođač: Salvimar
Glove HT .The use of continuous thread of Dyneema® line. The new robust  palm impregnated in nitrile. Tightest cuff. Thickness: 0.8mm ..
140,00kn
Proizvođač: Pathos
2 mm Nylon coated camuflage Neoprene with Amara Palms and Fingers. Best choice for the hunters. ..
170,00kn
Proizvođač: Pathos
Socks in neoprene 5 mm open cell matalite,outer impermeaflex laminatuion ultra stretch camuflage . With abrasion resistant screenprint on sole ..
190,00kn
Proizvođač: Pathos
Socks in neoprene 3 mm open cell matalite,outer impermeaflex laminatuion ultra stretch camuflage . With abrasion resistant screenprint on sole ..
180,00kn
Proizvođač: Pathos
Gloves in neoprene 3 mm open cell matalite,outer impermeaflex laminatuion ultra stretch camuflage . With abrasion resistant screenprint on palms ..
234,00kn
Proizvođač: Mares
Created with a preformed cut in a soft and warm 2mm neoprene with outer covering and open-cell interior. Colors: Black Sizes: S-M-L-XL ..
220,00kn
Proizvođač: Mares
Boots in 3-mm neoprene, smooth outside, lined inside, sole and heel with reinforced lining. Preformed cut for maximum comfort and heat retention. Colors: Black Sizes: S-M-L-XL ..
190,00kn
Proizvođač: Mares
Incredibly cool, the close fit keeps you warm while not limiting the dexterity.  Wrist extremity is cut to make doffing very easy. Sizes: XS/S, M/L, XL/XXL ..
210,00kn
Proizvođač: Mares
Made of ultra stretch neoprene, its distinctive feature is the innovative cut. The preformed wrist shape (snug cut) in Glide Skin generates a water tight seal. All stitching has been moved so as not to affect the sensitivity of the fingers. 5mm:..
300,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×