Dodaci za ronjenje

Dodaci za ronjenje
Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: Stormsure
A silicone based oil that keeps all zips free-running and free from corrosion. Stormsure Zip Oil, ideal for wetsuits, drysuits, foul weather gear and bag zips, drip proof, press on dropper cap.   ..
75,00kn
Proizvođač: Divemarine
A large 90g tube of Black Stormsure for when a small tube is not enough. Ideal for fixing rubber stable mats, horse box mats, cabriolet/ car soft roof roof  and wetsuit rips and much more. You can even rebuild worn heels of shoes with this produ..
244,00kn
Proizvođač: Mares
A universal rubber strap for open heel pocket fins The Mares fin strap is suitable for ABS Plus (Adjustable Binding System) for one step quick and easy opening or closing Mares fin straps are universal, fitting many other brands of fins. Str..
60,00kn
Proizvođač: Mares
Shockproof case Perfect for torches, masks and more Sturdy zipper Mares micro-injected label Silver piping ..
90,00kn
Proizvođač: Mares
Shockproof case Ideal for dive computers Sturdy zipper Mares micro-injected label Silver piping ..
70,00kn
Proizvođač: Divemarine
Divemarine stainless steel strong spring hook with thimble. ..
49,00kn
Proizvođač: Divemarine
Full Divemarine Technical collar, Black, for regulator. Diameter 62cm ..
81,00kn
Proizvođač: Divemarine
Divemarine protective mouthpiece Orange with plastic hook. ..
31,00kn
Proizvođač: Divemarine
Divemarine Carabiner, in plastic, hoses holder. ..
25,00kn
Proizvođač: Divemarine
Stainless steel webbing buckle 50 mm with 90° welded d-ring ..
89,00kn
Proizvođač: Divemarine
Stainless steel webbing buckle 50 mm with 45° welded d-ring   ..
89,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×