Apeks WTX-D60R Twin Cylinder Wing

-40%
3.377,40kn 5.629,00kn
Save: 40%
Bez poreza: 2.701,92kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

Apeks WTX-D60R Twin Cylinder Wing

The WTX and WTX-D Series is a selection of harnesses, buoyancy cells and accessories which offer unparalleled versatility due to the modular nature of the whole system. Each component can be configured into a highly technical rig for those trained to push the limits, or scaled down to make a travel friendly set up suitable for any diver.

The WTX-D twin cylinder wings are designed for twin set diving and perfectly complement the Apeks range of twin manifolds and the Tek3 regulators. Often referred to as donuts, the WTX-D wings are oval shaped air cells or bladders that are not permanently attached to a harness. Not only are these donut wings streamlined, but due to their shape being a continuous loop, they are very stable underwater. There is no dramatic shift of air from left to right.

The WTX-D60R features a redundant system made up of two inner cells in one outer bag. Either cell is capable of generating 60lbs of lift when it is full. Dive with peace of mind knowing that you’re carrying a redundant system.

The Apeks twin cylinder wings are a smart design that allows a cylinder to nest deep inside them. These wings mate up nicely to the rest of the Apeks WTX collection of high quality harnesses, plates and accessories. They can be configured in multiple ways to match the type of diving that you do. As with the rest of the WTX collection, the wings are built from the finest quality materials. They are designed by Apeks and built in our own factory.

Style Inflator
    

 "K" Style w/ brass buttons

Airway
    

16" corrugated hose w/ simple elbow

Dump valves
    

1 Flat Valve - lower left

Harness
    

Can be used w/ WTX or webbed harness

Weight System
    

Optional SureLock II

Drains
    

Central mesh panel + 2 grommet

Retractor option
    

 Yes

Tank Stabilizer Bars
    

No

Exterior Material
    

1000D Armorshield Cordura

Inner bladder
    

22 mil (.022) thick black urethane

Zipper
    

Heavy Duty YKK #10

Lift Capacity (lbs/N)
    

WTX-D60R - 60 lbs
Max Cylinder Size     2 x 15L

 

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×