apeks XL4

Proizvođač: Apeks
Model: Apeks XL4 dive regulator
Dostupnost: Dostupno
2.693,00kn
Bez poreza: 2.154,40kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

apeks XL4

1st Stage

 • Compact machined first stage based on the expedition tested Apeks DS4 platform.
 • Break through, innovative over-moulded first-stage endcap and environmental diaphragm helps prevent ice build-up that can cause first stage free flow in extreme circumstances. Also protects the first stage from impact damage.
 • Large surface area heat exchanger diaphragm clamp helps increase the gas temperature inside the first stage, resulting in improved cold water performance.
 • Unique over-balanced diaphragm design – as the diver descends, the over-balancing feature allows the medium pressure gas in the hose to increase at a faster rate than ambient. This results in superior performance at depth.

2nd Stage

 • Compact and lightweight second stage improves comfort and helps reduce jaw fatigue on long duration dives.
 • High performance pneumatically balanced lever operated poppet valve.
 • Large, over moulded self-flushing and controllable purge button.
 • Ergonomic Venturi lever is easy to use and locate.
 • Flexible nylon braided hose has better cold water performance than a traditional rubber hose.
 • Standard metallic hose connection for interchangeability.
 • Comfo-bite mouthpiece has a unique bridge that fits across the upper palate and does not require bite pressure to stay in place.
 • Re-useable mouthpiece clip makes it simple to change mouthpieces in the field.
 • Durable and flexible rubber exhaust tee provides excellent bubble diversion.
   
Connections Yoke and DIN available
Type of first stage Over-balanced diaphragm design, environmentally sealed
Body Type One piece forged body
Number of HP ports 1 (7/16" UNF)
Number of MP ports 4 (3/8" UNF)
Environmental Dry Kit Standard
First stage exterior Satin
Orientation Convertible LH or RH
Coldwater Use Yes
Type of second stage Pneumatically balanced
Opening Effort Control Knob Yes
Integrated Venturi Lever Yes
Mouthpiece Comfo-bite™
Exhaust tee Standard, one set
Heat Exchanger for freezing resistance Yes
Hose type Braided Flexi-hose
Overall work of breathing (WOB) scores Avg. 0.90 joules/liter
Nitrox compatible Yes to 40% O2 when new, out of the box / Can be O2 cleaned to 100%.

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×