Blog

on Feb 07, 2019 .

 

Pozivamo vas da za vrijeme veljače, mjeseca Sajma nautike u razdoblju od 07. - 28.2.2019. posjetite dućan Dragor Lux u Zagrebu i ostvarite popuste do 35%.
Popust se odnosi na artikle na lageru i na sve naše renomirane brendove dostupne u trgovini Zagreb:
Aqua Lunga  25% , Aqua Spherea naočale i kape za plivanje do 30%, Suunta dive programa  25%, Apeksa  25%, Technisuba  25%, Maresa  25%, Pathos Suba 25%  (ne odnosi se na karbonske listove), Salvi Mara  25%, i mnoge druge brendove.
Na našoj web stranici možete pronaći i vrlo atraktivne proizvode iz navedenih asortimana...

on Dec 19, 2018 .

I ove godine u Dragor Luxu - fenomenalan božićni popust do 35 % .

Poštedili smo vas i stresa božićne kupovine, naruči artikl online u iznosu od 500 ili više kuna i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu.

Božićnom akcijom Vas darivamo odličnim popustima iz asortimana vrhunskih ronilačkih brendova - Aqua Lunga  25% , Aqua Spherea naočale i kape za plivanje 35%, Suunta dive programa  25%, Apeksa  25%, Technisuba  25%, Maresa  25%, Pathos Suba 25%  (ne odnosi se na karbonske listove), Salvi Mara  25%, pojedini artikli iz navedenih asortimana su na jos većoj akciji...

on Dec 05, 2018 .

 

Sveti Nikola donosi akcije u Dragor Lux!
U razdoblju od 5.12. do 16.12 Dragor Lux vam donosi bundle akcije u kojima ostvarujete sve veće popuste što više kupujete.
Prilikom kupnje Suunto D4i Novo ili Suunto D6i Novo + transmiter ostvarujete popust od 25% na uređaj i 35% na transmiter.
Prilikom kupnje Apeks regulatora i octopusa ostvarujete popust od 25% na regulator i 30% na octopus . Uz kupovinu poklanjamo i
Apeks torbicu za regulator vrijednosti 200 kn.
Prilikom kupnje Pathos puške i rezervnu sulicu ostvarujete popust od 25% na pušku i 30% na dodatnu sulicu.

on Nov 22, 2018 .

BLACK FRIDAY i ove godine stiže u posljednjem vikendu u studenome diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj.

U Black Friday 2018 ponudi Dragor Luxa koja donosi popuste naći će se artikli iz asortimana Aqua Lunga 30%, Aqua Spherea 30%, Suunta dive program 30%, Apeksa 30%, Technisuba 30%, Maresa 30%, Pathos Suba 30% (ne odnosi se na karbonske listove), Salvi Mara 30% .
Popusti u poslovnici Dragor Luxa počinju 23.11. od 9 sati ujutro i traju do kraja radnog dana, a popusti na web narudžbe traju od 23.11 cijeli vikend sa zaključenjem u ponoć 25.11.2018.

Akcija se odnosi na...

Kupite Suunto kompjuter i na poklon dobivate TRANSMITER !
Ukoliko kupite neke od sljedećih modela Suunto: D4i , D4i NOVO, D6i  NOVO ,D6i NOVO ZULU, Vyper NOVO i DX, dobivate potpuno besplatno novi LED bežični transmiter koji prenosi podatke o tlaku zraka u boci i preostalom vremenu ronjenja izravno na vaš kompjuter

 

Na dan 16.10.2017. godine tvrtka Dragor Lux d.o.o započela je s provedbom projekta:“Proširenje kapaciteta Dragor Lux-a„. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 

Opći cilj projekta:

Cilj ovog projekta je povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poduzeća Dragor Lux d.o.o. širenjem kapaciteta procesa testiranja proizvodnje.

 

Specifični cilj projekta:

Uvođenje novih tehnologija za unaprjeđenje završne faze proizvodnje – testiranje, aktivnosti...

on Feb 20, 2018 .

Pozivamo vas da za vrijeme trajanja Sajma nautike u razdoblju od 21. - 25.2.2018. posjetite dućan Dragor Lux u Zagrebu i ostvarite popuste od 25%.

Popust se odnosi na artikle na lageru i na sve naše renomirane brendove dostupne u trgovini Zagreb –

Aqua Lung  25%, Aqua Sphere 25%, Suunto 25%, Apeks 25%, Technisub 25%, Mares 25%, Pathos sub 25%, Salvi Mar  25%,i mnoge druge,
a od opreme nudimo baš sve – od čarapica, rukavica, ABC opreme do regulatora, kompenzatora, odijela, ronilačkih kompjutera, dodataka i rezervnih dijelova – od o-ringa do rebreathera.
Popust se ne...

on Dec 14, 2017 .
Želiš biti dio Dragor Lux tima?
Dragor Lux je specijalizirani, najmoderniji i najveći dućan ronilačke opreme na ovim prostorima. Nakon 15 godina poslovanja tražimo novog člana za rad u našem zagrebačkom dućanu.
Iza svake uspješne tvrtke stoje njezini zaposlenici, stoga konstantno ulažemo u edukaciju i usavršavanje zaposlenika, stvarajući mjesto za napredak.
Edukacija je jako bitan dio našeg posla te svojim stručnim savjetima nastojimo pomoći kupcima kako u odabiru opreme, tako i savjetima za sigurno ronjenje. Posao i odnos s kupcima shvaćamo...

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×