Blog

Kupite Suunto kompjuter i na poklon dobivate TRANSMITER !
Ukoliko kupite neke od sljedećih modela Suunto: D4i , D4i NOVO, D6i  NOVO ,D6i NOVO ZULU, Vyper NOVO i DX, dobivate potpuno besplatno novi LED bežični transmiter koji prenosi podatke o tlaku zraka u boci i preostalom vremenu ronjenja izravno na vaš kompjuter

 

Na dan 16.10.2017. godine tvrtka Dragor Lux d.o.o započela je s provedbom projekta:“Proširenje kapaciteta Dragor Lux-a„. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 

Opći cilj projekta:

Cilj ovog projekta je povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poduzeća Dragor Lux d.o.o. širenjem kapaciteta procesa testiranja proizvodnje.

 

Specifični cilj projekta:

Uvođenje novih tehnologija za unaprjeđenje završne faze proizvodnje – testiranje, aktivnosti...

on Feb 20, 2018 .

Pozivamo vas da za vrijeme trajanja Sajma nautike u razdoblju od 21. - 25.2.2018. posjetite dućan Dragor Lux u Zagrebu i ostvarite popuste od 25%.

Popust se odnosi na artikle na lageru i na sve naše renomirane brendove dostupne u trgovini Zagreb –

Aqua Lung  25%, Aqua Sphere 25%, Suunto 25%, Apeks 25%, Technisub 25%, Mares 25%, Pathos sub 25%, Salvi Mar  25%,i mnoge druge,
a od opreme nudimo baš sve – od čarapica, rukavica, ABC opreme do regulatora, kompenzatora, odijela, ronilačkih kompjutera, dodataka i rezervnih dijelova – od o-ringa do rebreathera.
Popust se ne...

on Dec 14, 2017 .
Želiš biti dio Dragor Lux tima?
Dragor Lux je specijalizirani, najmoderniji i najveći dućan ronilačke opreme na ovim prostorima. Nakon 15 godina poslovanja tražimo novog člana za rad u našem zagrebačkom dućanu.
Iza svake uspješne tvrtke stoje njezini zaposlenici, stoga konstantno ulažemo u edukaciju i usavršavanje zaposlenika, stvarajući mjesto za napredak.
Edukacija je jako bitan dio našeg posla te svojim stručnim savjetima nastojimo pomoći kupcima kako u odabiru opreme, tako i savjetima za sigurno ronjenje. Posao i odnos s kupcima shvaćamo...

on Dec 11, 2017 .
Dragorlux Božićna akcija !
I ove godine u Dragor Lux-u - fenomenalan božićni popust do 50 % * na sve načine plaćanja. Iskoristite ovu najpovoljniju kupovinu ronilačke opreme, naručite preko naše internet trgovine ili nas jednostavno posjetite u našoj trgovini u Zagrebu. Poštedili smo vas i stresa božićne kupovine, naruči artikl online u iznosu 500 ili više kuna i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. U Dragor Lux asortimanu će te pronaći vrhunske ronilačke brendove - Suunto, Aqua Lung, Aqua sphere, MP, Apeks, Bonex, Mares, Pathos,......

on Jul 07, 2017 .

 

Imate stari i dotrajali ronilački kompjuter koji vas samo nervira, na starom displeju se gotovo ne vide brojke i stalno razmišljate hoće li preživjeti idući zaron, a znate da zaslužujete novi i najbolji kompjuter? Pri tome želite biti ekološki osviješteni i ne baciti ga u smeće? Ima pomoći. Jeste li ikada pomislili vaš stari kompjuter zamijeniti novim SUUNTO kompjuterom?
U suradnji sa Suuntom, provodimo akciju Staro za NOVO - reciklirajte tako što ćete zamijeniti stari i kupiti novi ronilački kompjuter uz odličan ljetni popust! Jednostavno donesite nam tu vašu...

OPOZIV PROIZVODA: Suunto Wireless Tank Pressure Transmitter i Suunto Tank POD

Suunto objavljuje opoziv svih bežičnih transmitera Suunto Wireless Tank Pressure Transmitter i Suunto Tank POD

6. srpnja 2017

Suunto je identificirao potencijalni sigurnosni rizik vezan uz sve bežične transmitere Suunto Wireless Tank Pressure Transmitter i Suunto Tank POD koji bežičnim putem prenose podatak o tlaku zraka u boci na kompatibilne Suunto kompjutere. U dva prijavljena slučaja nesreće, vanjsko kućište transmitera Suunto Wireless Tank Pressure Transmitter nije prošlo tlačenje pri...

Re d'Italia - memorial dive, 150th anniversary of the Battle of Lissa

Snowy time is great for sharing memories from last year!

A fantastic year is behind, some new unique projects start and some projects have come to end. Thanks to all my friends for good time and incredible dives. 
Some of these pictures are from 20 July 2016 when we did a fantastic memorial dive to mark 150th anniversary of the Battle of Lissa - the most important naval battle in the Adriatic Sea.
On that occasion we placed a memorial bronze plaque at the wreck of the admiral ship Re d'Italia in the memory of all...

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×