OTS Stealth Full Face Mask

Na upit
Bez poreza: 0,00kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

OTS Stealth Full Face Mask

OTS Stealth Full Face Mask
Model#: 920032-000
Due to popular demand, we have developed a new high performance 2nd stage regulator. The Stealth (SRG-1) is designed to deliver more air at deeper depths! The venturi assist increases gas flow. This is a must when under a heavy work load or when you reach the deeper depths associated with Scuba diving. The diver cannot over breathe this regulator (assuming you have a high performance 1st stage).

The new Stealth 2nd stage when tested at 200 fsw had a work of breathing (WOB) between 1.2 and 1.5 joules per liter. The venturi assist ensured the diver had minimal additional effort in his inhalation effort.

The SRG-1 is a balance regulator employing a dynamic balancing chamber. This feature ensures the amount of air a diver draws remains low for different intermediate air pressures. In the event a first stage fails and starts producing air more than 200 PSI’s, the SRG-1 will free flow to prevent an unsafe build-up of pressure.

The Stealth Full Face Mask can be set up for Through-water, Hard-wire or no Communications.

The Stealth Full Face Mask comes standard with several equalizing pads to ensure you can custom fit the mask to your liking.

The double seal of the Stealth Full Face Mask ensures a great and comfortable seal.

Features:

  • Venturi assist - increase gas flow
  • Balanced regulator for high performance
  • Can retrofit on any Guardian Full Face Mask
  • Comes standard with a Miflex Supply Hose
  • Sold as complete system or regulator alone!


THIS IS A MUST FOR THE HARD WORKING SEARCH & RESCUE DIVER!

Miflex Supply Hose: The Miflex supply hose comes standard with our Stealth 2nd stage regulator. It is a high quality low pressure hose. The hose is designed with an external Nylon safety braiding which helps resist snags and abrasions. This double brading also resists UV rays when out of the water. This will extend the life of the hose. All the stainless steel fittings have been treated with a black PVD coating. The hose is a 32" female 9/16" UNF with a male 3/8" UNF fitting. The hose includes 1 o-ring.

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×