Mares Suha torba cruise D55

Proizvođač: Mares
Model: Mares Suha torba cruise D55
Dostupnost: Dostupno
590,00kn
Bez poreza: 472,00kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

Mares Suha torba cruise D55

The Mares Dry 55L Duffle Bag is ideal for watersports and outdoor activities. The D55 is a very spacious waterproof duffel bag, handy for stowing most of your diving gear. Bag has a double closure system to keep the environment out and the bags content safe. The roll-top closure and two compression straps are fastened by squeeze-style" side release buckles. All closure straps are adjustable to lower bags profile when not fully packed. Bag is designed with a large internal volume for plenty of storage of gear. Transport is made easy with the top grab handle straps & adjustable, removable padded shoulder strap. Bag is made from strong and durable 500D tarpaulin fabric that is SVHC-free material.

The Mares Dry 55L Duffle Bag has a side zippered pocket for easy access to items needed close at hand. The bag measures (L x W x H) 23.5" x 12" x 21.5" (60 cm x 30 cm x 55 cm), has a volume of 3,356 cu. in. (55 liters) and weighs 2 lbs. (900 g) when empty. If you're looking for an all sports bag with plenty of storage capacity, double closure system and is easy to transport the Mares Dry 55L Duffle Bag can meet your needs.


    Mares Cruise Dry Bag D55
    Ideal for Watersports and Outdoor Activities
    Double Closure System: Keeps Environment Out & Bags Content Safe
    Roll-Top Closure and Two Compression Straps
    Straps: Fastened by Squeeze-Style" Side Release Buckles
    All Closure Straps are Adjustable to Lower Bags Profile
    Large Internal Volume for Plenty of Storage of Gear
    Easy Transport: Top Grab Handles & Adjustable, Removable Padded Shoulder Strap
    Construction: Durable 500D Tarpaulin Fabric
    Fabric is SVHC-Free Material
    Side Zippered Pocket: Easy Access for Items Needed Close-at-Hand
    Dimensions: (L x W x H) 23.5" x 12" x 21.5" (60 cm x 30 cm x 55 cm)
    Volume: 3,356 cu. in. (55 liters)
    Weight (empty): 2 lbs. (900 g)

 

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×