Rebreather CCR REBRIDER

Rebreather CCR REBRIDER
Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Sofnolime 1025 797-Grade is a smaller 1.0mm to 2.5mm (8-12 British Standard Mesh) particle and has a triangular cross-section which combines to give a higher carbon dioxide absorption capacity compared with other granule shapes and sizes. The 8 to 12..
907,78kn
Proizvođač: JJ-CCR ApS
This is the new JJ-CCR CE-Edition, launched in August 2014. Equipped with a Petrel computer, a digital HUD, manual supplemental O2 and diluent valves with the option of feeding in external gases. The rebreather comes ready to fly right out of the box..
68.305,00kn
Pathfinder  - INNERSPACE SYSTEMS CORP   Tražite savršen CCR rebreather koi bi zadovoljio vaše stroge, minimalističke zahtjeve i koji bi bio jednostavan, kvalitetan i pogodan za putovanja. Nemojte tražiti dalje, ISC ima pravi proizvod ..
Na upit
Megalodon  - INNERSPACE SYSTEMS CORP   Nazvan od milja Meg, ovaj vrhunski rebreather kompanije ISC proizvodi se već 10 godina i u svijetu je trenutno preko 1500 uređaja! Megalodon se proizvodi za prosječnog ronioca koji roni na dub..
Na upit
Proizvođač: AP diving
The Inspiration started the CCR revolution over 15 years ago and the Inspiration XPD is based on the original spec – the larger unit with a longer duration scrubber and 3 litre cylinders  - ideal for deeper, longer duration diving or a series of..
Na upit
Proizvođač: AP diving
The Inspiration EVP is a hybrid unit offering advantages from both stable-mates. It features the longer duration scrubber of the XPD and the smaller cylinders (and therefore unit size) of the EVO. The Inspiration EVP is a very popular model - sport o..
Na upit
Proizvođač: AP diving
The Inspiration EVO is compact, light and easy to dive with. It features a 2kg scrubber and 2 litre cylinders. All AP rebreathers, including the EVO, can be dived to technical depths with the appropriate planning for diluent gas mix and off-board bai..
Na upit

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×