Uvjeti dostave

Uvjeti Dostave

Naš dostavljač će vas pronaći bilo da živite na otoku, u malom selu ili velikom gradu! Naručeni proizvodi dostavljaju se do Vaših vrata, odnosno na adresu koju ste definirali u postupku narudžbe. Proizvode ćemo vam dostaviti ekspresnom dostavom u najkraćem mogućem roku, ovisno o odabranom načinu plaćanja.

Ako ste odabrali plaćanje virmanom, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan). Ako ste odabrali plaćanje pouzećem proizvode šaljemo isti dan nakon izvršene narudžbe ovisno o dostupnosti na skladištu. Ukoliko proizvod nije dostupan na skladištu kontaktirat ćemo Vas i obavijestiti u kojem roku možemo dostaviti proizvod te provjeriti da li Vam to odgovara.

Za slučaj odstupanja kupac će biti pravovremeno obaviješten, a za slučaj nastupanja 'više sile' Dragor Lux d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualna kašnjenja te se obvezuje u najkraćem mogućem roku isporučiti robu.

Trošak dostave snosi kupac po cjeniku Hrvatske pošte ovisno o težini pošiljke i mjestu dostave.

Kupac može tražiti dostavu nekom drugom kurirskom službom, te taj podatak treba naznačiti u napomeni. U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta Dragor Lux d.o.o. sve troškove i rizike preuzima Kupac.

Molimo Vas da obavezno provjerite ambalažu prilikom preuzimanja narudžbe. U slučaju oštećenja ambalaže koja upućuju na moguća oštećenja proizvoda, molimo da nas promptno obavijestite. Molimo da ne otvarate oštećenu ambalažu prije nego nas kontaktirate!
Kupac prilikom preuzimanja treba obavezno provjeriti sadržaj pošiljke na oštećenja i sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. Za slučaj nedostataka ili oštećenja molimo da nas obavijestite što je prije moguće putem e-maila ili pisma, a najkasnije u roku 2 dana od dostave. Naknadne reklamacije na žalost ne možemo uvažiti!

Pošiljka se uručuje osobno primatelju, zakonskom zastupniku ili osobi koju je primatelj ovlastio za primanje pošiljke.
Ako pošiljku nije moguće uručiti primatelju u prvom pokušaju, na adresi navedenoj u prijevoznici ostavlja se obavijest o prispijeću pošiljke. Obavijest sadrži telefonski broj za kontakt radi dogovora o ponovnoj dostavi te je naznačen rok do kada se pošiljka čuva u skladištu prije povrata pošiljatelju. Ukoliko se naznačeni primatelj na javi u roku do kojeg se pošiljka čuva u skladištu, ostavljanjem obavijesti o prispijeću pošiljke smatra se da je pošiljka propisno uručena.

Pošiljka se ponovno dostavlja najviše još jednom bez posebne naknade ako je prethodno u roku dogovoren novi termin za dostavu. Svaka daljnja ponovna dostava posebno se dogovara i naplaćuje prema cjeniku davatelja usluge ako iznos nadoknade nije utvrđen ugovorom.
Navedeni uvjeti dostave vrijede isključivo za područje Republike Hrvatske. Dostava naručenih proizvoda u inozemstvo moguća je samo po dogovoru.

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×