• Best seller
  • - {{CurrentProduct.Savings_percentage_print}}
  • NOVO

{{CurrentProduct.Name}}

Šifra: {{CurrentProduct.Code}} Brand: {{CurrentProduct.ManufacturerName}}
{{CurrentProduct.SinglePriceToPay_print}}
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: {{CurrentProduct.LowestMonthlyMpc_print}}
već od 149,58 € mjesečno
{{RegularDisc.Name}} {{RegularDisc.Description}}
Info o veličinama
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 66 EUR
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2-7 dana
  • Sigurna online kupnja
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Dragor Lux d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na info@dragorlux.hr

***Suha odijela naručujemo po narudžbi u standardnim veličinama ili po mjeri MTM***

SANTI nudi 16 veličina za muškarce i 12 veličina za žene koje odgovaraju većini standardnih, visokih ili niskih tjelesnih građa.

Izmjerite se prema danim uputama i pogledajte u našoj tablici veličina kako biste pronašli najprikladniju veličinu. Ako želite, u  Dragor Lux-u ćemo vam rado pomoći da odaberete odgovarajuću veličinu odijela.  Ako ne možete pronaći odgovarajuću veličinu, uz nadoplatu SANTI nudi najbolje izrađena suha odijela i pododijela po mjeri na tržištu. SANTI MTM odijela specifično su krojena, uzimajući u obzir do 24 mjesta mjerenja tijela.



Model AIRON se ističe bojom, uzorcima, narančastim naramenicama i iznimnim džepom u jarko narančastoj boji. Napravili smo ga za ronioce koji traže inovaciju i izuzetan dizajn. Naša filozofija ostaje usredotočena na prednosti ronjenja u modernom, prozračnom suhom odijelu s materijalima koji pružaju iznimnu udobnost.

Materijal

Inovativni, prozračni, četveroslojni materijal od membrane Oxford Nylon težak 260 g/m2 nudi propusnost vlage i vodonepropusnost tokom ronjenja. Model AIRON ide korak dalje koristeći deblju tkaninu od Oxford Nyona na gornjem sloju, pružajući povećanu otpornost na habanje dok održava inovativnu prozračnost tkanine.



Sveobuhvatan niz značajki u potpunoj, tehničkoj konfiguraciji suhog odijela:



teleskopski torzo, dva tehnička džepa, uski kroj i dobra pokretljivost zraka. Originalne unutarnje naramenice i remen za torzo teleskop osiguravaju ispravno pozicioniranje suhog odijela na tijelu.

Smart Seals sustav - originalni, fleksibilni sustav za jednostavnu samostalnu zamjenu manžetni za zapešća. Mogućnost korištenja s Smart Gloves sustavom za suhe rukavice.

Ojačano na koljenima, preponama, laktovima i stražnjici snažnom tkaninom za dodatnu zaštitu. Vodoneproporni plastični prednji patentni zatvarač pokriven zaštitom od pijeska ili prljavštine.

Napredni ergonomski kroj eliminira poprečne šavove na dijelu pazuha ispod ruku i preponama za odličnu pokretljivost i trajnost šava. Teleskopski torzo dizajniran za potpunu pokretljivost tijela i prilagodljivost pod vodom.



Funkcionalnost

Sveobuhvatan niz značajki u potpunoj, tehničkoj konfiguraciji suhog odijela: teleskopski torzo, dva tehnička džepa, uski kroj i dobra porotočnost zraka unutar odijela.

Sve bitne značajke koje vam trebaju u ispravnoj postavci suhog odijela

Ovratnik

Latex manžeta za vrat štiti se neoprenskim ovratnikom, koji također prekriva donji dio neoprenske kapuljače.

Džepovi

Dva velika i duboka tehnička džepa s patentnim zatvaračima na obje strane preklapa. Oba džepa imaju odvojene prostore za wetnotes, podvodnu bilježnicu, bungee petlje i rupe za odvod vode. Izrađeni od troslojne tkanine za trajnost, poseban lijevi džep je u narančastoj, dodatno snažnoj troslojnoj tkanini, djelujući kao oznaka identifikacije za vašeg ronilačkog partnera i povećavajući sigurnost.

Kroj

Napredni ergonomski kroj eliminira poprečne šavove na dijelu pazuha i preponama za odličnu pokretljivost i trajnost šava. Teleskopski torzo dizajniran za potpunu pokretljivost tijela i prilagodljivost pokreta pod vodom.

Zaštita

Ojačano na koljenima, preponama, laktovima i stražnjici snažnom tkaninom za dodatnu zaštitu.



Pitanja o proizvodu:

Što mogu učiniti ako brtve za vrat ili zapešća ne odgovaraju?

Svako odijelo ima latex manžetu za vrat zalijepljenu, a latex manžete za zapešća umetnute su u Smart Seals sustav koji je zalijepljen na rukavima. Manžete za zapešća možete vrlo lako zamijeniti drugom veličinom sami. Manžeta za vrat, ako je preuska, može se prilagoditi škarama, rezanjem duž krugova označenih na njoj.



Mogu li mijenjati dimenzije odijela? Mogu li naručiti proizvod po mjeri?

Avatar suha odijela i pododijela dolaze samo u standardnim veličinama prema specifikacijama. Nije moguće napraviti proizvod po mjeri. Možete naručiti suho odijelo s različitim manžetama za vrat, manžetama za zapešća i veličinama čizama. Vrijeme isporuke može biti produljeno zbog tih zahtjeva.

 


  • Veličina
  • 2XL
  • Brand
  • Santi
Pogledani proizvodi
  • - {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
  • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave za područje Hrvatske!
Ostvarili ste besplatnu dostavu za područje Hrvatske!
Nastavite kupovati Pregled košarice
  • Mastercards
  • Maestro
  • DinersClub
  • VISA
  • Mastercard SecureCode