O nama

Dragor Lux d.o.o. trgovačko je društvo čije su osnovne djelatnosti proizvodnja, distribucija, maloprodaja i servis ronilačke opreme te edukacija ronioca.

PROIZVODNJA
Dragor Lux d.o.o. započeo je poslovanje 2003. godine kao proizvođač podvodnih svjetiljki i kamera te je do danas jedini takav proizvođač u Hrvatskoj i užoj regiji. Naš proizvodni asortiman obuhvaća široki raspon modela podvodnih svjetiljki za sve svrhe – od rekreativnog, tehničkog do komercijalnog ronjenja, podvodnog snimanja i fotografije, te ribolova. Pored standardnih serijskih modela, proizvodimo i modele po narudžbi prilagođene vašim osobnim potrebama.
Kao proizvođač upoznati smo sa svim aspektima ronilačke opreme i predani razvoju novih tehnologija, usvaršavanju naših proizvoda i pronalaženju optimalnih rješenja kojima je za cilj olakšati i poboljšati ronjenje.

DISTRIBUCIJA
Veliki dio našeg poslovanja čini distribucija, maloprodaja i servis ronilačke opreme. Cilj nam je pružiti tržištu najbolje od ronilačkih proizvoda. U našoj vele- i maloprodaji naći ćete sve što vam je potrebno za ronjenje – od osnovne opreme do visoko specijaliziranih proizvoda.
Dragor Lux d.o.o. ekskluzivni je zastupnik i ovlašteni servisni centar renomiranih brendova Suunto i Apeks za Republiku Hrvatsku. Također zastupamo brendove kao što su Amphibico, Ikelite, Bauer, Ursuit, Ocean Technology Systems, Analox Sensor Technologies, Seacam, Gates, BS Kinetics, Light &˛Motion i druge, a u našoj maloprodaji možete naći i sve ostale veće marke ronilačke opreme.
Naša distribucijska mreža sastoji se od specijaliziranih dućana, te smo uvijek spremni za svaki oblik suradnje s dućanima, ronilačkim centrima, klubovima i instruktorima.
Kako bismo potakli daljnji razvoj ronilačkih aktivnosti, dio sredstava odvajamo za sponzoriranje uspješnih ronioca i ronilačkih događaja u Hrvatskoj, te organiziramo i sudjelujemo u brojnim ronilačkim ekspedicijama koje nas često dovedu do nevjerojatnih podvodnih otkrića.

EDUKACIJA
Ono što nam predstavlja najveće zadovoljstvo u poslu je edukacija ronioca i vjerujemo da smo vodeći u zemlji u ponudi edukacije od prvog, početnog tečaja do najnaprednjiih tehničkih tečajeva uključujući i one za rebreather.
Za sve koji bi željeli naučiti roniti,ali i za one koji žele više, držimo tečajeve scuba ronjenja u skladu sa standardima asocijacije NAUI Worldwide, te organiziramo ronilačke izlete na popularnim i zanimljivim lokacijama u Hrvatskoj.
Prvi u Hrvatskoj smo započeli s edukacijom ronioca za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja – tzv. rebreatherom  (CCR) koji pripada najnaprednijim tehnikama ronjenja danas. Osnivač Dragor Luxa Dražen Gorički certificirani je instruktor ronjenja sa zatvorenim krugom disanja za modele Inspiration, Evolution, Megalodon i Copis po standardima asocijacije ANDI International.
Osim što podučavamo druge ronjenju, kontinuirano ulažemo u vlastitu edukaciju i usavršavanje prateći svjetske trendove sa željom da ih što više približimo našim polaznicima. 

CILJEVI
Naš cilj je vrlo jednostavan – želimo rasti i razvijati naše poslovanje koristeći stečeno znanje, iskustvo i predanost, pružiti našim kupcima proizvode vrhunske kvalitete i maksimalnu podršku, razvijati inovativne proizvode prilagođene potrebama ronioca te doprinositi razvoju ronjenja kao sigurnog sporta kroz neprestanu edukaciju i promociju.
Ronite i rastite s nama!
Pogledani proizvodi
 • - {{product.Savings_percentage_print}}
 • NOVO
 • {{product.Name}}
 • {{product.SinglePriceToPay_print}}
  *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
 • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave za područje Hrvatske!
Ostvarili ste besplatnu dostavu za područje Hrvatske!
Nastavite kupovati Pregled košarice
 • Mastercards
 • Maestro
 • DinersClub
 • VISA
 • Mastercard SecureCode