Servis ronilačke opreme

Slanje opreme na servis nikad nije bilo lakše!

Draujemo vam odličan popust od 20%. ako paket pošaljete preko GLS-a i njihove stranice paket.hr
Ako slanje opreme odlučite slati dostavnom službom GLS, poklanjamo vam promo kod  lux20 s kojim ostvarujete 20% popusta na pošiljku! Dovoljno je naručiti dostavnu službu preko web stranice paket.hr i upisati promo kod u za to predviđeno mjesto.

Dragor Lux d.o.o. ovlašteni servisni centar za Republiku Hrvatsku za ronilačke brendove Apeks, Aqualung, Mares, Bauer, MPS, Scubapro i Suunto te trening centar za obuku ovlaštenih servisera za Apeks za područje Republike Hrvatske. 

Pružamo potpunu servisnu uslugu za vašu opremu u garantnom ili izvangarantnom roku. Za servis koristimo isključivo originalne dijelove, originalne servisne kitove i alate.
Nakon servisa vraćamo stare dijelove koje smo skinuli i zamijenili sa dijelovima iz originalnog servisnog kita tako da možete točno vidjeti dali su zamijenjeni svi dijelovi koje preporučuje proizvođač.
Samo na taj način možete biti sigurni da je servis odrađen prema uputama proizvođača

OPREZ!!!  Puno je takozvanih ovlaštenih servisera koji ne koriste servisne kitove i ne mijenjaju dijelove, klipove i brtve u npr. regulatorima, malo ih "počiste i poštelaju" i to je to. Najčešće su ti servisi stotinjak kuna jeftiniji, ali na kraju su najskuplji!

Neprekidan, i u ronilačkom svijetu neophodan, napredak novih tehnologija pri izradi ronilačke opreme zahtjeva stalna ulaganja u nove alate ali i u obrazovanje prodajno-servisnog kadra. Sve te zadatke, prema visokim standardima proizvođača, iz godine u godinu uspješno obavljaju djelatnici Dragor Lux-a promovirajući vrhunske ronilačke brendove koje zastupamo u pravom svijetlu.
Naši serviseri su iskusni ronioci i instruktori i možete biti sigurni da znaju o čemu pričate i da vas neće ostaviti na cjedilu.
U našoj ponudi su:
Servis regulatora za ronjenje
Servis kompjutera Suunto uključujući i izmjenu baterija
Servis kompresora BAUER
Servis kompenzatora plovnosti
Servis ronilačkih boca i ventila
Servis podvodnih pušk
i
... i sve ono što ne radi, a tebalo bi raditi pod vodom.
Pogledani proizvodi
 • - {{product.Savings_percentage_print}}
 • NOVO
 • {{product.Name}}
 • {{product.SinglePriceToPay_print}}
  *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
 • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave!
Ostvarili ste besplatnu dostavu!
Nastavite kupovati Pregled košarice
 • Mastercards
 • Maestro
 • DinersClub
 • VISA
 • Mastercard SecureCode