Apeks

Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
The PerFluoroLube® range of oxygen compatible lubricants were designed for use..
1.108,00kn
Sidemount  Apeks WSX-25 sidemount harnes s nizom funkcija, sustav s mjehom, harnes s pojasom z..
4.261,60kn 6.088,00kn
Details • This octopus is based upon the XTX50 second stage mentioned previously • It includes lef..
1.371,05kn 1.613,00kn
NOVI XTX 50 Apeksovi regulatori XTX cjenjeni su kao jedni od najboljih SCUBA regulatora što potvrđu..
2.464,50kn 3.286,00kn
Details • This octopus is based upon the XTX40 second stage mentioned previously • It includes lef..
1.133,05kn 1.333,00kn
NOVI XTX 40 Apeksovi regulatori XTX cjenjeni su kao jedni od najboljih SCUBA regulatora što potvrđu..
2.560,20kn 3.012,00kn
NOVI XTX 200 Apeksov model XTX 200 još uvijek prednjači u rezultatima nezavisnih testova regulatora..
3.375,35kn 3.971,00kn
Artikal se vise ne proizvodi. Nazovite za detalje Details • This octopus is based upon the XTX2..
Na upit
Artikal se vise ne proizvodi. Nazovite za detalje NOVI XTX 20 Apeksovi regulatori XTX cjenjeni..
Na upit
Artikal se vise ne proizvodi. Nazovite za detalje NOVI XTX 100 Apeksov model XTX 100 još uvije..
Na upit
1st Stage Compact machined first stage based on the expedition tested Apeks DS4 platform. Br..
2.163,25kn 2.545,00kn
Details A twin cylinder wing that forms a complete ring of air around the cylinders is sometimes re..
3.313,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×