aqualung i770R Kompjuter crni

5.312,00kn
Bez poreza: 4.249,60kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

aqualung i770R Kompjuter crni

Aqualung i770R ronilački kompjuter

Moderni ronioci cijenit će najmoderniju ultra svijetlu TFT boju zaslona kod Aqualung modela i770R i njegovu bežičnu Bluetooth konekciju spakirani u robustan, funkcionalan i kompaktan dizajn. Pratite sve svoje podatke s jednostavnim sučeljem i intuitivno navigacijom s 3 gumba. Standardne značajke uključuju punjivu litijevu bateriju, kompas sa 3 osovinskim nagibom, jednostavna navigacija s tri gumba, mogućnosti prebacivanja između višestrukih mješavina plinova i 4 načina rada. Bežično upravljajte podacima sa ronjenja i postavkama na svom mobilnom uređaju putem računala i aplikacije DiverLog + sa Bluetooth bežičnom vezom i nakon ronjenja podijelite svoje uspomene, statistike, fotografije i mjesto ronjenje na društvenim mrežama kroz besplatnu aqualung aplikaciju DiverLog +.

Značajke

• Punjiva litijeva baterija
• Zaslon u boji visoke vidljivosti (TFT) s sučeljem jednostavnim za upotrebu
- zaslon u boji. Izuzetno svijetli, visokokontrastni TFT zaslon u boji, s lako prilagodljivim intenzitetom za savršenu jasnoću i ušteda baterije kada je zaslon visokog intenziteta nepotreban.
- Jednostavno sučelje. Pratite sve svoje ključne podatke pomoću intuitivne strukture izbornika. Intuitivna navigacija s 3 tipke i770R omogućuje jednostavan pregled postavki i ažuriranja.

• Bluetooth prijenos podataka u aplikaciju DiverLog +
- Pomoću vašeg mobilnog uređaja besplatna aplikacija DiverLog + (dostupna za iOS i Android) omogućuje vam bežičnu interakciju s vašim i770R putem najnovije Bluetooth Smart tehnologije.
- Daljinski upravljajte svim postavkama i770R kompjutera, pregledajte dnevnik i profile, dodajte lokacije, bilješke i ostale detalje, kao i pohranite i dijelite fotografije i videozapise svog zarona.

• Integracija plinova bez crijeva. Naš patentirani algoritam izračunava preostalu količinu plinova u stvarnom vremenu, omogućujući precizne upravljanje plinom.
- Kompatibilan s 4 različita transmitera i mješavinama nitroxa u jednom uronu.

•Uparivanje transmitera. Jednom kada uparite svoj transmiter sa svojim i770R, gotovo je - nema potrebe za ponovnim uparivanjem.
• 3-osni kompas s punim nagibom. Grafika kompasa koja je lako vidljiva, sa mogučnosti zaključavanja smjera kompasa za jednostavnu navigaciju. Kompas se može prikazati na primarnom zaslonu kod urona sa dodirom na gumb.

 

 

Ostale glavne značajke

 • Višestruka sposobnost upravljanja plinovima sa maximalno 4  različita mixa Nitroxa (s 4 odašiljača), svaka s pojedinačnim zadanim vrijednostima O2
 • Zvučni alarmi i segmenti koji mijenjaju boju pružaju upozorenje i daju dodatnu sigurnost
 • Automatsko podešavanje osigurava točan profil prilikom ronjenja
 • Uključeni podesivi bungee nosač za zglob i NATO remen
 • Značajka planiranja prije urona omogućuje pregled planiranih zarona kako biste na siguran način maksimizirali vašu sljedeću avanturu
 • Automatsko safety stop odbrojavanje prikazuje se u minutama i sekundama radi jasnosti
 • Pokazatelj stanja baterije za računalo i transmitera
 • 4 načina rada: Air, Nitrox, Gauge i Free Dive, tako da je spreman za svake prilike
 • Korisnički ažurirani softver omogućuje pristup najnovijim značajkama i nadogradnjama
 • Korisnik može odabrati safety stop s odbrojavanjem
 • Odabir urona u slanoj ili slatkoj vodu

   

Uključeno u kutiju

 • Kabel za prijenos podataka
 • NATO remen
 • Bungee komplet
 • Zaštitna leća
 • Kratka referentna kartica
 • Digitalni priručnik s uputama
 • Referenca o sigurnosti
 • DiverLog + brošura
 •  

• Odašiljač do 40% ili 100%
 

NATO Remen

Udoban i robusan najlonski remen provučen je cijelom dužinom ispod samog kompjutera za dodatnu sigurnost i brže sušenje dok je izvan vode.

  

 

 

 

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×