ICEY-TEK IT-25 ledenica 25 litara

Proizvođač: icey tek
Model: ICEY-TEK IT-25 ledenica 25 litara
Dostupnost: Dostupno
1.100,00kn
Bez poreza: 880,00kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

ICEY-TEK IT-25 ledenica 25 litara

Icey-Tek Techni Ice vrećica za led

ICEY-TEK IT-25 ledenica 25 litara

    Vanjske dimenzije: Š x V x D: 425 x 375 x 460 mm
    Unutarnje dimenzije: Š x V x D: 300 x 270 x 300 mm
    Kapacitet: 25 litara
    Drenaža: lijeva/desna
    Težina: 5 kg


Upotreba

Kutija se može rashlađivati sa ledom ili Techni Ice vrećicama. Ako upotrebljavate led, koristite led u velikim komadima koji je učinkovitiji nego smrvljeni led. Smanjite temperaturu ledenice najmanje tri sata prije spremanja ribe ili hrane. Kako će se led topiti, koristite se ventilima za ispuštanje vode.  Na taj način povećati ćete trajanje preostalog leda. Što je dulji period hlađenja unutrašnjosti kutije, dulji će biti period upotrebe. Predhlađenje će osigurati veću postojanost sadržaja kutije. Ako želite svježe ulovljenu ribu održati svježu do kraja Vašeg ribolova, koristite Icey-Tek kutije za održavanje temperature. Onog trenutka, kada ste ribu izvadili iz vode, započet će proces kvarenja. Hoće li krajnja destinacija biti obiteljski stol ili tržnica, svježina ribe će uvelike doprinjeti doživljaju Vaše večere. Da bi to postigli, ribu je potrebno što prije i na što kvalitetniji način uskladištiti, a najbolji način za to je kroz upotrebu Icey-Tek kutija za održavanje temperature. Ukoliko svježe ulovljena riba nije kvalitetno pohranjena, ne samo što će to utjecati na njezin okus prilikom konzumacije, nego će se to odraziti i izravno na Vaše zdravlje. Naime, ukoliko se riba odmah ne pohrani u led (na temperaturu min 4 oC), moguće su brojne zdravstvene tegobe. Nepridržavanje pravilnog pohranjivanja svježe ribe, kao posljedica se može pojaviti razvoj bakterija, koja za ljudsko zdravlje može prouzrokovati oboljenje, kao Vibrio Vulnificus.

Što čini Icey-Tek najboljim ice box kutijama – jacerama?

Termo plastične kopče
Termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće, otporne na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg.

 Ručke-konop
Icey-Tek je jedini brand koji koristi ručke-konop. Svojom čvrstoćom osiguravaju podizanje i najvećeg tereta te daju sigurnost na Vašem odmoru.

Panti-šarke
Icey-Tek je ovim osigurao najbolji sistem zatvaranja i prijanjanja poklopca kutije.
Panti-šarke su varene za kutiju i dodatno pričvršćene sa 6 nehrđajućih vijaka.

Izolacija
Icey-Tek radi pod pritiskom ubrizganim ICI polietilenom. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana.

Gumena brtva poklopca
Koristi se gumena brtva od 3 mm.

Odvodni ventili
Sve Icey-Tek kutije imaju 25mm odvodne ventile. To omogućuje jednostavno održavanje i ispuštanje otopljenog leda.

Uvezen iz SAD-a, termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće, otporne na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg. Icey-Tek je jedini Brand koji koristi ručke-konop. Svojom čvrstoćom osiguravaju podizanje i najvećeg tereta. Panti-šarke su varene za kutiju i dodatno pričvršćene sa 6 nehrđajućih vijaka. ICEY-TEK radi pod pritiskom ubrizganim ICI polietilenom. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana. Ova ICE BOX kutija je tako dobra, da ju je i NASA koristila na jednoj od svojih zadnjih shuttle misija!

 

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×