O nama

Dragor Lux d.o.o. trgovačko je društvo čije su osnovne djelatnosti proizvodnja, distribucija, maloprodaja i servis ronilačke opreme te edukacija ronioca.


PROIZVODNJA
Dragor Lux d.o.o. započeo je poslovanje 2003. godine kao proizvođač podvodnih svjetiljki i kamera te je do danas jedini takav proizvođač u Hrvatskoj i užoj regiji. Naš proizvodni asortiman obuhvaća široki raspon modela podvodnih svjetiljki za sve svrhe – od rekreativnog, tehničkog do komercijalnog ronjenja, podvodnog snimanja i fotografije, te ribolova. Pored standardnih serijskih modela, proizvodimo i modele po narudžbi prilagođene vašim osobnim potrebama.
Kao proizvođač upoznati smo sa svim aspektima ronilačke opreme i predani razvoju novih tehnologija, usvaršavanju naših proizvoda i pronalaženju optimalnih rješenja kojima je za cilj olakšati i poboljšati ronjenje.


DISTRIBUCIJA
Veliki dio našeg poslovanja čini distribucija, maloprodaja i servis ronilačke opreme. Cilj nam je pružiti tržištu najbolje od ronilačkih proizvoda. U našoj vele- i maloprodaji naći ćete sve što vam je potrebno za ronjenje – od osnovne opreme do visoko specijaliziranih proizvoda.
Dragor Lux d.o.o. ekskluzivni je zastupnik i ovlašteni servisni centar renomiranih brendova Suunto i Apeks za Republiku Hrvatsku. Također zastupamo brendove kao što su Amphibico, Ikelite, Bauer, Ursuit, Ocean Technology Systems, Analox Sensor Technologies, Seacam, Gates, BS Kinetics, Light &˛Motion i druge, a u našoj maloprodaji možete naći i sve ostale veće marke ronilačke opreme.
Naša distribucijska mreža sastoji se od specijaliziranih dućana, te smo uvijek spremni za svaki oblik suradnje s dućanima, ronilačkim centrima, klubovima i instruktorima.
Kako bismo potakli daljnji razvoj ronilačkih aktivnosti, dio sredstava odvajamo za sponzoriranje uspješnih ronioca i ronilačkih događaja u Hrvatskoj, te organiziramo i sudjelujemo u brojnim ronilačkim ekspedicijama koje nas često dovedu do nevjerojatnih podvodnih otkrića.


EDUKACIJA
Ono što nam predstavlja najveće zadovoljstvo u poslu je edukacija ronioca i vjerujemo da smo vodeći u zemlji u ponudi edukacije od prvog, početnog tečaja do najnaprednjiih tehničkih tečajeva uključujući i one za rebreather.
Za sve koji bi željeli naučiti roniti,ali i za one koji žele više, držimo tečajeve scuba ronjenja u skladu sa standardima asocijacije NAUI Worldwide, te organiziramo ronilačke izlete na popularnim i zanimljivim lokacijama u Hrvatskoj.
Prvi u Hrvatskoj smo započeli s edukacijom ronioca za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja – tzv. rebreatherom  (CCR) koji pripada najnaprednijim tehnikama ronjenja danas. Osnivač Dragor Luxa Dražen Gorički certificirani je instruktor ronjenja sa zatvorenim krugom disanja za modele Inspiration, Evolution, Megalodon i Copis po standardima asocijacije ANDI International.
Osim što podučavamo druge ronjenju, kontinuirano ulažemo u vlastitu edukaciju i usavršavanje prateći svjetske trendove sa željom da ih što više približimo našim polaznicima. 


CILJEVI
Naš cilj je vrlo jednostavan – želimo rasti i razvijati naše poslovanje koristeći stečeno znanje, iskustvo i predanost, pružiti našim kupcima proizvode vrhunske kvalitete i maksimalnu podršku, razvijati inovativne proizvode prilagođene potrebama ronioca te doprinositi razvoju ronjenja kao sigurnog sporta kroz neprestanu edukaciju i promociju.
Ronite i rastite s nama!

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×