Servis ronilačke opreme

 

 

Servis Apeks regulatora za ronjenje te Apeks kompenzatora.

 

Servis Aqualung regulatora za ronjenje te Aqualung kompenzatora.

 

Servis Suunto ronilačkih kompjutera, promijena baterija na Suunto kompjuterima te remenja i ostale dodatne opreme.

 

Servis Bauer kompresora

 

Servis Mares regulatora za ronjenje te Mares kompenzatora. Kompletan servis Mares podvodnih pušaka. Također mijenjamo baterije na Mares kompjuterima i Mares satovima.

Servis ronilačke opreme

Dragor Lux d.o.o. ovlašteni je distributer i servisni centar za Republiku Hrvatsku za ronilačke brendove Apeks, Aqualung i Suunto te trening centar za obuku ovlaštenih servisera za Apeks za područje Republike Hrvatske. Također smo ovlašteni servisni centar za Mares ronilačku opremu te kompresora BAUER.

Neprekidan, i u ronilačkom svijetu neophodan, napredak novih tehnologija pri izradi ronilačke opreme zahtjeva stalna ulaganja u nove alate ali i u obrazovanje prodajno-servisnog kadra. Sve te zadatke, prema visokim standardima proizvođača, iz godine u godinu uspješno obavljaju djelatnici Dragor Lux-a promovirajući vrhunske ronilačke brendove koje zastupamo u pravom svijetlu.

Naši serviseri su iskusni ronioci i instruktori i možete biti sigurni da znaju o čemu pričate i da vas neće ostaviti na cjedilu.

Pružamo potpunu servisnu uslugu za vašu opremu u garantnom ili izvangarantnom roku. Za servis koristimo isključivo originalne dijelove, servisne kitove i alate.

    Servis regulatora za ronjenje
    Servis kompjutera Suunto uključujući i izmjenu baterija
    Servis kompresora BAUER
    Servis kompenzatora plovnosti
    Servis ronilačkih boca i ventila
    Servis podvodnih puški

... i sve ono što ne radi, a tebalo bi raditi pod vodom.

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×