• Best seller
  • - {{CurrentProduct.Savings_percentage_print}}
  • NOVO

{{CurrentProduct.Name}}

Šifra: {{CurrentProduct.Code}} Brand: {{CurrentProduct.ManufacturerName}}
{{CurrentProduct.SinglePriceToPay_print}}
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: {{CurrentProduct.LowestMonthlyMpc_print}}
već od 83,25 € mjesečno
{{RegularDisc.Name}} {{RegularDisc.Description}}
Info o veličinama
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 66 EUR
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2-7 dana
  • Sigurna online kupnja
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Dragor Lux d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na info@dragorlux.hr

APEKS TUNGSTEN



Novi Apeks TUNGSTEN

Apeksov model Apeks TUNGSTEN je napravljen na bazi XTX 200, ali je dodatno presvučen odnosno zaštićen tvrdim, izdržljivim premazom PVD-om, još uvijek prednjači u rezultatima nezavisnih testova regulatora i uživa mjesto jednog od najboljeg regulatora na svijetu. Nije bilo jednostavno poboljšati ovaj model. Apeks Tungsten je zadržao sve dobre karakteristike dosadašnjeg modela XTX 200 i sada može ponuditi još više. Ne samo da je njegov izgled osuvremenjen već su napravljene i funkcionalne promjene. Prvi stupanj je također redizajniran i ima peti niskotlačni otvor kojeg možete ugraditi kao opciju. Peti izlaz za niskotlačno crijevo je opcija pomoću koje vaš Apeks regulator možete uklopiti u bilo koju konfiguraciju opreme, rutiranje crijeva nikad nije bilo lakše ! Pomoću petog izlaza više ništa nije nemoguće uklopiti s vašim ventilima na boci ili kompenzatorima plovnosti.

Drugi stupanj sada se proizvodi s aktivnom zaštitom od infekcija budući se svi dijelovi proizvedeni iz kalupa sada proizvode s aditivom koji ubija stafilokoke, štiti od E-Coli i ostalih bakterija, od gljivica, virusa i algi.



Novi Apeks Tungsten objedinjuje i novi dizajn prednjeg poklopca izrađenog od čvrstog materijala koji štiti najosjetljiviji dio ventila na zahtjev. Poklopac čija je površina presvučena slojem od kroma svrstava ovaj regulator u grupu vrhunskih modela. Izgled poklopca za pražnjenje vode još je više poboljšan u odnosu na prethodnika, sada je veći za još lakšu upotrebu i isto tako nudi i mogućnost dvostrukog pražnjenja, za veće i manje količine vode koji je vrlo jednostavan za upotrebu. Redizajnirane su i podesive komande s boljom ergonomijom Venturi ručice i funkcije Cracking Resistance Control. Svaki aspekt novog Apeks Tungsten osmišljen je da čini jedinstvenu cjelinu koja ne samo da funkcionira besprijekorno već i izgleda tako

Na novom Apeks Tungsten moguće je promijeniti konfiguraciju crijeva iz desnoruke (kakva dolazi u originalu) u ljevoruku što može izvesti svaki ovlašteni Apeksov serviser. Ova karakteristika poznata je još kao Reversible Venturi System (RVS). Drugi stupanj Apeks Tungsten omogućuje i promjenu tzv. „brkova“ iz manjih u veće. Nudi roniocu izbor većih ispušnih brkova kako bi se spriječilo prolazak mjehurića ispred glave i maske (idealno za podvodnu fotografiju) i manjih ispušnih brkova kako bi regulator bio manji i kompaktniji (idealno za putovanja). Ispušni brkovi izrađeni su od jakog, a laganog materijala što je neophodno za uvjete ronjenja. Moguće su konfiguracije s različitim bojama usnika i ispušnih brkova što je osobito korisno kada se koristi više regulatora u ronilačkom centru ili na ronilačkim putovanjima, a neki od tehničkih ronioca koriste usnike u bojama s različitim mješavinama plinova.



Novi Apeks Tungsten regulator sada dolazi s vrlo čvrstim, ali laganim i fleksibilnim crijevom koja pružaju dodatnu udobnost i reduciraju ukupnu težinu regulatora (proizvedenim također u Apeksovoj tvornici u Engleskoj). Ovo višeslojno crijevo ima duži prosječni vijek trajanja od tradicionalnih crijeva te izvanredna otpornost na abraziju, a tlak prsnuća gotovo dvaput veći od tradicionalnih crijeva. Dizajnirana su tako da su otporna na savijanje, zavežite fleksibilno crijevo u čvor i protok zraka ostat će nepromijenjen



Postoji i mogućnost nadogradnje s visokokvalitetnom okretnom spojkom za crijevo što dodatno poboljšava udobnost regulatora. Ovakva spojka omogućuje crijevu da se rotira i time doprinosi udobnosti regulatora u bilo kojem položaju glave.

Grafikon prikazuje ciklus disanja s modelom Apeks Tungsten . Uspješnost je izračunata plotiranjem i zapisivanjem ciklusa. Udisajna linija počinje na desnoj strani, prolazi dnom i nastavlja do lijeve strane. Prva oscilacija predstavlja napor koji je potreban da se inicijalno otvori ventil i započne dotok zraka. Čak i na testnoj dubini graf prikazuje nizak rad disanja što znači da ronilac ne upotrebljava gotovo nikakav napor pri održavanju dotoka zraka. Ciklus se nastavlja i gornja linija (s lijeva na desno) predstavlja rad disanja prilikom izdisaja (veći zbog veće gustoće zraka na dubini). Ukupni rad disanja kalkulira se mjerenjem cijelog područja unutar disajnog ciklusa.

Prvi stupanj

- Kompaktno tijelo u jednom komadu
- 4 niskotlačna izlaza (LP) ,4 x 3/8" UNF + peti niskotlačni izlaz/port
- 2 visokotlačna izlaza (HP) 2 x 7/16" UNF
- Suha komora
- Privlačan završni sloj u crnoj ili satensko sivoj kromiranoj boji
- Balansiran
- Zamjenjivi ARCAP dosjed ventila

Drugi stupanj

- Cracking control funkcija
- Venturi control funkcija
- Pneumatski balansirani ventil
- Fini podešivač
- Pogodan za upotrebu u hladnoj vodi
- Kromirana i polirana površina
- Desnoruka i ljevoruka izvedba
- Zaštitni metalni umetak na prednjem poklopcu
- Nova dodatna okretna spojka
- Mogućnost zamjene sjedišta ventila
- Mogućnost promjene brkova
- Kompatibilan s EAN 40
- Tehničke karakteristike Apeks XTX regulatora
  • Akcije
  • 178-3050
  • Brand
  • Apeks
Pogledani proizvodi
  • - {{product.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
  • {{product.Name}}
  • {{product.SinglePriceToPay_print}}
    *najniža cijena u prethodnih 30 dana {{product.LowestMonthlyMpc_print}}
  • Cijena na upit
Još samo {{(freeDeliveriPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}} do besplatne dostave za područje Hrvatske!
Ostvarili ste besplatnu dostavu za područje Hrvatske!
Nastavite kupovati Pregled košarice
  • Mastercards
  • Maestro
  • DinersClub
  • VISA
  • Mastercard SecureCode