ICEY-TEK IT-40 ledenica 40 litara

Proizvođač: icey tek
Model: ICEY-TEK IT-40 ledenica 40 litara
Dostupnost: Dostupno
1.500,00kn
Bez poreza: 1.200,00kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

ICEY-TEK IT-40 ledenica 40 litara

ICEY-TEK IT-40 ledenica 40 litara

  • Vanjske dim DxŠxV: 570 x 460 x 430 mm
  • Unutarnje dim DxŠxV: 410 x 310 x 330 mm
  • Kapacitet: 40 litara
  • Drenaža: lijeva/desna
  • Težina: 7 kg

..................................................................................................................

Termo plastične kopče
Termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće, otporne na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg.

Panti-šarke
Icey-Tek je ovim osigurao najbolji sistem zatvaranja i prijanjanja poklopca kutije. 
Panti-šarke su varene za kutiju i dodatno pričvršćene sa 6 nehrđajućih vijaka.

Izolacija 
Icey-Tek radi pod pritiskom ubrizganim ICI polietilenom. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana.

Gumena brtva poklopca
Koristi se gumena brtva od 3 mm.

Odvodni ventili
Sve Icey-Tek kutije imaju 25mm odvodne ventile. To omogućuje jednostavno održavanje i ispuštanje otopljenog leda.

..................................................................................................................

ICEY-TEK spada u premium razred ledenica i najpopularnija je ledenica među sportskim ribolovcima i profesionalnim ribarima. Ekonomične i praktične, idealno su rješenje za skladištenje i transport raznovrsne robe, od svježe ulovljene ribe do pića ili hrane za obiteljski izlet odnosno roštilj.

Icey-Tek ice box kutije (ledenice, jacere) za održavanje temperature su kutije sa najboljim izolacijskim karakteristikama koje se trenutno mogu naći, a zbog količine ugrađene izolacijske komponente održavat će hladnoću kao i toplinu unutar kutije. Čak i kad je vanjska temperatura iznad 32 oC Icey-Tek kutija će omogućiti dovoljno niske temperature za održavanje leda do 10 dana i dulje ! Icey-Tek jacere su priznati proizvodi za održavanje maksimalnih svojstava izolacije, testirala ih je i NASA te upotrijebila Icey-Tek kutije za dijelove izolacijskih spremnika! 

ICEY-TEK ledenica je idealna za održavanje stvari hladnima za vrijeme Vaše plovidbe, ribolova, kampiranja, roštilja ili ugodnog druženja na plaži. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana. Uvezen iz SAD-a, termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće su i otporne su na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg. Jedini brand dostupan u brojnim bojama i veličinama, ovisno o željama.

U današnjoj širokoj ponudi ledenica, ICEY TEK se od ostalih izdvaja po svojoj izdržljivosti na vanjske vremenske utjecaje i izolacijskim svojstvima, jer s jednakom učinkovitošću neovisno o vremenskim uvjetima, zadržava termodinamička svojstva. Dostupne su u dužim ili četvrtastim verzijama, te u veličinama koje se protežu od 25 litara do ogromnih 760 litara, koje u kombinaciji s ICEY TEK gel paketima čuvaju sadržaj hladnim i do 8 dana. U ponudi imamo i po mjeri izrađene jastuke koji ledenice pretvaraju u udobnu sjedalicu tj. savršeno dodatno sjedeće mjesto na brodu, kao i  „ICEY TEK GEL PACK-ove“ koji će produljiti trajanje leda, te omogućiti još kvalitetnije održavanje temperature

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×