Čeone lampe

Čeone lampe
Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: Petzl
kratki opis Litij-ion punjiva baterija za naglavnu svjetiljku SWIFT RL. Visoke performanse baterije i pri nižim temperaturama. – microUSB – 50 grama – kapacitet: 2350 mAh – vrijeme punjenja: 6h ..
380,00kn
Proizvođač: Petzl
Petzl CORE punjiva baterija za PETZL HYBRID čeone svjetiljke. Može poslužiti kao glavni izvor energije ili kao pomočna baterija. – kapacitet 1250 mAh jamči visoke performanse osvjetljenja – kompatibilno sa svjetiljkama: TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, A..
190,00kn
Proizvođač: Petzl
Zaštitna kutija za Petzl svjetiljke koja raspršuje svjetlost i tako postaje klasične svjetiljka. Može se koristiti za osvjetljenje šatora, ostalih prostora, postaviti na remen… Kompatibilna sa svjetiljkama iz linije: TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, AC..
120,00kn
Proizvođač: Petzl
Petzl ZIPKA svjetiljka za osvjetljavanje u neposrednim blizinama (do 300 lumena). Ima jedinstvenu uzicu na razvlačenje koja je čini vrlo kompaktnom, praktičnom za transport te pruža razne mogućnosti za korištenje (na glavi, zglobu, šipkama za šato..
230,00kn
Proizvođač: Petzl
Jednostavna i kompaktna čeona svjetiljka za osvjetljenje u neposrednoj blizini do 150 lumena sa širokim snopom svjetlosti. Idealna za kampiranje, planinarenje, ribolov, poslove u kući te ostale manje zahtjevne aktivnosti. TIKKINA je hibridna ..
150,00kn
Proizvođač: Petzl
Snažna čeona svjetiljka za osvjetljenje u neposrednoj blizini i dinamičnije aktivnosti s osvjetljenjem do 200 lumena i širokim snopom svjetlosti. – crveno diskretno osvjetljenje. – fosforescentno osvjetljenje olakšava pronalazak svjetiljke u mr..
230,00kn
Proizvođač: Petzl
Happy Birthday, Petzl! Do you know what is awesome about this though? You get the present! This seriously Limited Edition Petzl Tikka Core is 300 Lumens and come with the Petzl Rechargeable Accu Core Battery. Celebrate Petzl’s 50th anniversary by ..
370,00kn
Proizvođač: Petzl
S osvjetljenjem od 900 lumena i samo 100g, SWIFT RL je najsnažnija svjetiljka iz Petzl kompaktne linije naglavnih svjetiljki. REACTIVE LIGHTING tehnologija sa senzorom omogućuje automatsku prilagodbu svjetline ambijentnom svjetlu i korisnikovim pot..
770,00kn
Proizvođač: Petzl
NAO je punjiva svjetiljka s automatskom prilagodbom svjetla prema vanjskim uvjetima. Svjetlosni senzor prilagođava izlaznu svjetlost. Maksimalna izlazna svjetlost je 750 lumena. CONSTANT LIGHTNING tehnologija je također prisutna kod NAO svjetiljke. ..
1.310,00kn
Proizvođač: Petzl
Mala i jednostavna svjetiljka za hitne slučajeve koju uvijek trebati imati uz sebe. Zahvaljujući kutiji za spremanje, uvijek je spremna za korištenje i može se spremiti zajedno s baterijom do deset godina. Pogodna za spremanje u kutiju prve pomoći..
190,00kn
Proizvođač: Petzl
  Ultra-lagana, kompaktna i punjiva naglavna svjetiljka za svakodnevno korištenje. Sa svega 35 grama i osvjetljenjem od 200 lumena, BINDI je idealna za svakodnevne aktivnosti, penjačke treninge, planinarenje, vožnju biciklom i sl. Može se ..
310,00kn
Proizvođač: Petzl
Kompaktna i snažna čeona svjetiljka s osvjetljenjem do 350 lumena. Pogodna za sve intenzivnije i višednevne aktivnosti u prirodi: planinarenje, penjanje, trčanje, vožnja biciklom. – crveno diskretno osvjetljenje – reflektirajuća traka – zvi..
310,00kn
Proizvođač: Petzl
Punjiva, kompaktna, s više razina osvjetljenja i do 350 lumena. Pogodna za sve intenzivnije i višednevne aktivnosti u prirodi: planinarenje, penjanje, trčanje, vožnja biciklom. – crveno diskretno osvjetljenje – reflektirajuća traka – zvižda..
460,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×