Pathos karbonski listovi SUPREME

Proizvođač: Pathos
Model: Pathos karbonski listovi SUPREME
Dostupnost: Dostupno
2.690,00kn
Bez poreza: 2.152,00kn
Dostupne opcije

* Tvrdoca:
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

Pathos karbonski listovi SUPREME

Karbonski listovi 
PATHOS SUPREME Karbonske listovi izrađene su od 285-T2 čistog karbonskih vlakana. Ova tkanina dokazano je najbolji izbor za naše karbonske noževe zbog kombinacije visoke otpornosti i trenutne reakcije. Odabrana karbonska vlakna u kombinaciji s najkvalitetnijom epoksidnom smolom osiguravaju krutost, pouzdanost i dugi vijek trajanja. Karbonski stil tkanja eliminira naboravanje, pucanje i izobličenje noža te osigurava potpuno namakanje smole, dok osigurava brzo povlačenje i dodatnu fleksibilnost.

POSTUPAK
Svaki par se termički obrađuje 36 sati i stvrdnjava 24 sata pod tlakom od 8 tona. Ovaj postupak SUPREME karbonskim lopaticama daje sjajnu površinu koja smanjuje trenje vode i reaktivnije performanse. Proizvodni proces minimizira odlaganje ugljične tkanine i epoksidne smole.

VODA
SUPREME karbonske oštrice imaju izvanredne performanse tijekom dubokih zarona zbog bočnih vodenih tračnica. Ovi elastični spojleri djeluju kao vodilice, stvarajući vodeni kanal koji sprječava da se peraje skliznu po stranama i uštede dragocjenu energiju ronioca.

EDGE OBLIKA OBLIKOVANJA
Nakon nekoliko stotina sati testiranja nekoliko različitih oblika rubova peraja, došli smo do zaključka da SUPREME poklopac u obliku poklopca ne samo da nadmašuje ronilački napor, već daje i dodatni poticaj na kraju pokreta nogu. Ovaj element omogućuje roniocu da koristi manje energije u usporedbi s prethodnim konkavnim modelima.

S-krivulja
SUPREME noževi preusmjeravaju snagu koju stvara ronilački pokret cijelom svojom dužinom. To je uspjelo zbog unutarnjeg rasporeda ugljične tkanine. Posebna unutarnja konstrukcija daje noževima mogućnost da pod pritiskom dobiju dvostruko zakrivljeni S-oblik koji osigurava najbolju fleksibilnost, učinkovitost i funkcionalnost.

33. ANGLE
Najbolje performanse peraja postižu se povećanjem kuta oštrice i to zahtijeva dobro obučenog ronioca koji stalno vježba i održava svoju tjelesnu spremu. Kut od 33o olakšava iskusne ronioce koji održavaju svoje stanje kondicije i donose savršene rezultate. Ronilac osjeća superiornost SUPREME plivanja na velike udaljenosti i pri planiranju slobodnog pada u dubokim ronjenjima. SUPREME noževi u kombinaciji s PATHOS drškom daju dinamičnije rezultate.

ČVRSTOĆA: SOFT, MEDIUM, HARD

MATERIJAL

PLATNO ZA VODEĆE VLAKNO 285-T2
Težina tijela: 285 g / m2
Stil tkanja: keper 4X4
Vlačna čvrstoća (MPa): 3530
Modul rastezanja (GPa): 230
Produženje pri lomu (%): 1.5

BLADE / + PATHOS FOOTPOCKET

DUŽINA: 895mm / 990mm
ŠIRINA: 200mm
Kut: 33o
Vodilica: Konstantna 15 mm

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×