Podvodni ribolov

Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: Salvimar
Tahitian Tip for Salvimar Pole Spear • Pole Spear harpoon in stainless steel 17 4-PH, Ø 6,5mm, thread M6, length 34cm. Want to change your style of tip on your Salvimer Pole Spear? This Harpoon style single floppy barbed spear tip is for great ..
122,00kn
Proizvođač: Salvimar
Tip Salvimar Paralyzer • tip made of stainless steel. • Total length - 24 cm. • Length of tines - 21 cm. • Diameter of tines - 4 mm.   ..
77,00kn
Proizvođač: Salvimar
Salvimar Pole Spear 230 cm (18 mm) • (take appart) pole spear for spearfishing. Total length - 230 cm. • This pole spear have 3 parts: two barrels (anodized aluminum) with a diameter 18 mm (95 cm + 97 cm) and a tip (stainless steel) with a diamet..
540,80kn 676,00kn
Proizvođač: MVD
Made out of 3mm & 4mm inox 316L marine steel. Rounded edges. Comes in three sizes: Medium (6 cm long. 3 mm thick). Large (12cm long 3 mm thick). X-Large (12 cm long  4 mm thick). ..
57,00kn
Proizvođač: Mustad
4 measured crimping positions for use on aluminum or brass sleeves, 2 reliable side cutters and self-locking mechanism for easy use. Heavy-duty stainless steel for maximum corrosion resistance with EVA double-dipped foam handles for firm grip. ..
270,00kn
Proizvođač: Mares
Sturdy weave mesh bag offered in two sizes. Strap closures. Attack Mesh 700 - 70x45cm Attack Mesh 450 - 45x35cm ..
50,00kn
Proizvođač: Mares
Shockproof case Perfect for torches, masks and more Sturdy zipper Mares micro-injected label Silver piping ..
100,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×