Lampe Outdoor čeone

Lampe Outdoor čeone
Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: Petzl
kratki opis Litij-ion punjiva baterija za naglavnu svjetiljku SWIFT RL. Visoke performanse baterije i pri nižim temperaturama. – microUSB – 50 grama – kapacitet: 2350 mAh – vrijeme punjenja: 6h ..
395,00kn
Proizvođač: Petzl
Petzl CORE punjiva baterija za PETZL HYBRID čeone svjetiljke. Može poslužiti kao glavni izvor energije ili kao pomočna baterija. – kapacitet 1250 mAh jamči visoke performanse osvjetljenja – kompatibilno sa svjetiljkama: TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, A..
210,00kn
Proizvođač: Petzl
Zaštitna kutija za Petzl svjetiljke koja raspršuje svjetlost i tako postaje klasične svjetiljka. Može se koristiti za osvjetljenje šatora, ostalih prostora, postaviti na remen… Kompatibilna sa svjetiljkama iz linije: TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, AC..
130,00kn
Proizvođač: Petzl
Jednostavna i kompaktna čeona svjetiljka za osvjetljenje u neposrednoj blizini do 150 lumena sa širokim snopom svjetlosti. Idealna za kampiranje, planinarenje, ribolov, poslove u kući te ostale manje zahtjevne aktivnosti. TIKKINA je hibridna ..
185,00kn
Proizvođač: Petzl
Snažna čeona svjetiljka za osvjetljenje u neposrednoj blizini i dinamičnije aktivnosti s osvjetljenjem do 200 lumena i širokim snopom svjetlosti. – crveno diskretno osvjetljenje. – fosforescentno osvjetljenje olakšava pronalazak svjetiljke u mr..
265,00kn
Proizvođač: Petzl
S osvjetljenjem od 900 lumena i samo 100g, SWIFT RL je najsnažnija svjetiljka iz Petzl kompaktne linije naglavnih svjetiljki. REACTIVE LIGHTING tehnologija sa senzorom omogućuje automatsku prilagodbu svjetline ambijentnom svjetlu i korisnikovim pot..
790,00kn
Proizvođač: Petzl
Nova pametna čeona svjetiljka PETZL REACTIK® + s više snage i jačim osvjetljenjem do 300 lumena. Svjetiljka s REACTIV LIGHTNIG tehnologijom osvjetljenja prilagođava se potrebama korisnika. Mogućnost izrade profila osvjetljenja pomoću MyPetzl Light..
785,00kn
Proizvođač: Petzl
Nova pametna čeona svjetiljka PETZL REACTIK® s više snage i jačim osvjetljenjem do 220 lumena. Svjetiljka s REACTIV LIGHTNIG tehnologijom osvjetljenja prilagođava se potrebama korisnika. S 220 lumena, REACTIK čeona svjetiljka idealna je za dinam..
750,00kn
Proizvođač: Petzl
NAO je punjiva svjetiljka s automatskom prilagodbom svjetla prema vanjskim uvjetima. Svjetlosni senzor prilagođava izlaznu svjetlost. Maksimalna izlazna svjetlost je 750 lumena. CONSTANT LIGHTNING tehnologija je također prisutna kod NAO svjetiljke. ..
1.480,00kn
Proizvođač: Petzl
Mala i jednostavna svjetiljka za hitne slučajeve koju uvijek trebati imati uz sebe. Zahvaljujući kutiji za spremanje, uvijek je spremna za korištenje i može se spremiti zajedno s baterijom do deset godina. Pogodna za spremanje u kutiju prve pomoći..
220,00kn
Proizvođač: Petzl
  Ultra-lagana, kompaktna i punjiva naglavna svjetiljka za svakodnevno korištenje. Sa svega 35 grama i osvjetljenjem od 200 lumena, BINDI je idealna za svakodnevne aktivnosti, penjačke treninge, planinarenje, vožnju biciklom i sl. Može se ..
435,00kn
Proizvođač: Petzl
Kompaktna i snažna čeona svjetiljka s osvjetljenjem do 300 lumena. Pogodna za sve intenzivnije i višednevne aktivnosti u prirodi: planinarenje, penjanje, trčanje, vožnja biciklom. – crveno diskretno osvjetljenje – reflektirajuća traka – zvi..
355,00kn
Proizvođač: Petzl
Punjiva, kompaktna, s više razina osvjetljenja i do 350 lumena. Pogodna za sve intenzivnije i višednevne aktivnosti u prirodi: planinarenje, penjanje, trčanje, vožnja biciklom. – crveno diskretno osvjetljenje – reflektirajuća traka – zvižda..
525,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×