Santi Elite Plus

Proizvođač: Santi
Model: Santi Elite Plus
Dostupnost: Dostupno
17.616,00kn
Bez poreza: 14.092,80kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

Santi Elite Plus

E.Lite+ drysuit presents an optimal and advanced combination of durability and modern textile technology dedicated to extreme sports. The E.Lite+ model is based on the exceptional quality of the E.Lite model, however, it has been supplemented with a new, flexible and soft to the touch fabric, which even further increases the comfort of diving. Critical points, particularly vulnerable to damage and abrasion, have been adequately protected with a durable E.Lite fabric, which was created exclusively for Santi.


Both functionalities combined in a modern and elegant, maximally ergonomic cut ensure the highest comfort and convenience during the dive. E.Lite+ protects exactly where it is necessary and at the same time guarantees exceptional mobility.

 

The suit is equipped as standard with a new hood with an innovative cut, sewn from a very flexible neoprene. The outer shell is covered with jersey while the inner coating is of the “smooth skin” type. The new hood perfectly adapts to the shape of the head, it is easy to put on and take off, even after soaking. Very comfortable, does not compress. 

 

The lightness and softness of the suit makes it perfect for travel. Its unique strength properties will satisfy even the most demanding cave and wreck divers. The suit is dedicated to both heavy technical as well as recreational and sport diving.

 

Features:

total weight with all equipment items (for size L) - 3,9 kg,
material Ripstop Nylon/Butylene/Ripstop Nylon 365-425g/sqm and Ripstop Nylon/Butylene/Polyester 515g/sqm,
upper suit, upper front and back bottom legs made of elastic, light fabric
weighing 365-425g/sqm,
back, elbows, lumbar area, the lower front of the legs are made of E.Lite fabric, 515g/m2.
 

In standard equipped with:

colors: black / blue / gray,
telescopic torso,
waterproof zipper protected by an additional zipper closed with a plastic zip,
reinforcements on the sleeves, legs and back,
Apeks high-pressure outlet valve,
Apeks inlet valve,
SANTI SmartSeals® ring system for easy seals exchange,
two thigh spacy, cargo pockets with elastic, rubber loops,
patches on both pockets with a zippered “double ender” section,
Kevlar® knee pads,
Latex neck seal insulated with 3 mm Neoprene collar,
Flexsole boots,
internal suspenders with a pocket,
STAY DRY waterproof travel bag for drysuit - gray.

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×