Santi Emotion Plus

Proizvođač: Santi
Model: Santi Emotion Plus
Dostupnost: Dostupno
15.928,00kn
Bez poreza: 12.742,40kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

Santi Emotion Plus

E.Motion+ drysuit comes as optimal and ultimate combination of lightness and flexibility from E.Motion drysuit and E.Lite fabric exclusive durability. Both functionalities combined in modern and elegant cut provide the highest comfort while diving.

E.Motion+ protects you where necessary, keeping the mobility during demanding decompression dives at the same time. E.Motion+ is also a perfect choice for beginners in recreational diving who appreciate highest comfort of the first moments spent underwater.

E.Motion+ design is based on the two flagship models: E.Motion and E.Lite, combining the greatest advantages of the used cut and fabrics to provide maximum protection at neuralgic places exposed to possible damage and best diving ergonomics. E.Motion+ is available in 36 color options that allow you to create a unique and elegant version of drysuit according to your own preferences.

E.Motion+ is equipped in standard with a new, innovative SANTI Smart Seals® system – soft rings that allow on very easy and quick exchange for any seals you freely preferred or have
at hand.

 

Features:

total weight – 3,9 kg,
fabric Ripstop Nylon/Butylene/Polyester 235 gr/sqm and 535 gr/m2,
top part of drysuit and top front of trousers made of flexible fabric Ripstop of 235 gr/m2,
back of the trousers, crotch pad, lower part of front trousers, elbows, belly and lower back area are made of E.Lite fabric of 535gr/m2.
 

In standard equipped with:

grey chest, silver side gores, red piping,
aquaseal zipper at the front,
placement from the right shoulder to the left hip plastic zipper covered by an additional
zip-fastened flap,
latex neck seal insulated by 3mm Neoprene collar,
7/9 mm Neoprene hood type collar,
Apeks inlet valve,
high-profile Apeks outlet valve,
Kevlar® knee pads,
system of rings SANTI Smart Seals® with silicone wrist seals provides easy exchange,
two big and functional cargo pockets on thighs with bungee strings (right pocket
with a partition for wet notes and two smaller metal D-rings),
both pockets have a useful additional zipper fastened pocket for double ender,
internal suspenders with handy pocket,
Flexsole boots,
medium pressure hose 75 cm,
STAY DRY travel bag – water repellent.

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×