Disalice

Disalice
Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: Seac Sub
SEAC Liquid disalica   SEAC Liquid disalica je u potpunosti izrađena od visokokvalitetnog silikona za podvodni ribolov, ronjenje na dah ili ronjenje s maskom. Klasična dihalica u J stilu, koja je isprobana i provjerena, jednostavan dizajn ..
167,00kn
Proizvođač: Seac Sub
Disalica s zaštitom protiv valova na  gornjim dijelom i silikonskim usnikom ..
160,00kn
Proizvođač: Salvimar
BITE AIR New Extra soft snorkel Anatomic mouthpiece in silicone antiallergenic for prolonged use Adjustable height snorkel keeper Salvimar exclusive concept and design ..
118,00kn
Proizvođač: Mares
Pro Flex Join comfort and ease The use of two materials with different textures eliminates any nuisance on the nape of the neck area besides ensuring flexibility during its use, without creating interruptions on the airflow. The ergonomic design ..
190,00kn
Proizvođač: Mares
Ergo Dry •    Anatomical design •    Exhaust valve •    Corrugated hose and mouthpiece made with high quality silicone Exclusive engineering of the dry top (patented) and an ergonomically correct mou..
290,00kn
Proizvođač: Mares
Dual Basic Thanks to the collaboration with a leading Italian orthodontia study, Mares created the best hypoallergenic silicone mouthpiece characterized by unparalleled easy breathing and especially well-suited to prolonged use. Diameters and length..
120,00kn
Proizvođač: Mares
Soft tube Diameter and length of tube are optimized for natural effortless breathing Hypoallergenic silicone mouthpiece ..
80,00kn
Proizvođač: Divemarine
Divemarine držač za disalicu proziran - cijena je za jedan komad ..
9,00kn
Proizvođač: Aqualung
Zephyr Overview The Zephyr Snorkel was designed and is manufactured in the Aqua Lung facilities in Genoa, Italy. A splashguard and purge valve helps to eliminate water ingress and provides for easy clearing and an integrated corrugation zone ma..
220,00kn
Proizvođač: Aqualung
eatures: . Bi-material splashguard with side dry chamber for a faster cleaning . The top is made of a TPR soft material to be safe and harmless . Bi-material corrugate does not crush and deform . D-shaped barrel flat face against the skin for a b..
258,00kn
Proizvođač: Aqualung
Features: . Type: Traditional . Bi-material splashguard with side dry chamber for a faster cleaning . The top is made of a TPR soft material to be safe and harmless . D-shaped barrel flat face against the skin for a better comfort . Anatomic mou..
129,25kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×