Regulatori za ronjenje

Regulatori za ronjenje

REGULATORI
Ronilački regulator je osnovni dio ronilačke opreme. Posjedovanje vlastitog regulatora pruža osjećaj sigurnosti jer znate osobno što je sve prošao i da li je redovito servisiran. Ako imate vlastiti regulator i usnik je vaš što znači da je čist i nije izgrižen.
 

Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: aerospace lubricants
Tribolube-71 primary characteristic is that it uses PTFE that has not been irradiated. Non-irradiated PTFE over long term exposure has demonstrated it does not corrode aluminum or anodized aluminum. Tribolube-71 has a very wide temperature range, non..
79,00kn
Proizvođač: aerospace lubricants
Tribolube-71 primary characteristic is that it uses PTFE that has not been irradiated. Non-irradiated PTFE over long term exposure has demonstrated it does not corrode aluminum or anodized aluminum. Tribolube-71 has a very wide temperature range, non..
380,00kn
Proizvođač: Apeks
The PerFluoroLube® range of oxygen compatible lubricants were designed for use with all types of life support systems, including open and closed circuit diving apparatus.   The PerFluoroLube® range of greases ar..
938,00kn
Proizvođač: Mares
Mares Prestige Octopus Mares Prestige Octopus the latest Mares Octopus and the perfect partner for the re-designed Mares Prestige 15X Regulator. A medium-size octopus with an appealing design, featuring the latest technologies to offer easy n..
900,00kn
Proizvođač: Mares
1st Stage DFC port Pre-oriented ports INT – DIN connection ACT valve Compact size 2nd Stage VAD system with fluid dynamic deflector Compact Lightweight Superflex hose Oversized purge button ..
2.200,00kn
Proizvođač: Mares
Maximum performance with lightness •    Highly-resistant octopus for demanding divers  •    Second stage case made of 100% carbon •    Technology and lightness The Carbon octopus features the ..
2.270,00kn
Proizvođač: Divemarine
Full Divemarine Technical collar, Black, for regulator. Diameter 62cm ..
81,00kn
Proizvođač: Divemarine
LP adapter for regulator hoses conjuction, chrome plated brass. ..
77,11kn
Proizvođač: Aqualung
Supersoft silicone mouthpiece Great for regulators and snorkels Easy to install Designed to reduce jaw fatigue and increase comfort over long periods of time. Can be attached to either regulators or snorkels to customize your diving or..
35,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×