Regulatori za ronjenje

Regulatori za ronjenje

REGULATORI
Ronilački regulator je osnovni dio ronilačke opreme. Posjedovanje vlastitog regulatora pruža osjećaj sigurnosti jer znate osobno što je sve prošao i da li je redovito servisiran. Ako imate vlastiti regulator i usnik je vaš što znači da je čist i nije izgrižen.
 

Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: Mares
Description ■ PERFECT SIZE FOR STORING REGULATORS ■ DEDICATED HANDLE FOR EASY CARRYING ■ SHOCKPROOF CASE ■ STURDY ZIPPER ■ MARES MICRO-INJECTED LABEL ■ SILVER PIPING  ..
230,00kn
Proizvođač: aerospace lubricants
Tribolube-71 primary characteristic is that it uses PTFE that has not been irradiated. Non-irradiated PTFE over long term exposure has demonstrated it does not corrode aluminum or anodized aluminum. Tribolube-71 has a very wide temperature range, non..
79,00kn
Proizvođač: aerospace lubricants
Tribolube-71 primary characteristic is that it uses PTFE that has not been irradiated. Non-irradiated PTFE over long term exposure has demonstrated it does not corrode aluminum or anodized aluminum. Tribolube-71 has a very wide temperature range, non..
380,00kn
Proizvođač: Apeks
The PerFluoroLube® range of oxygen compatible lubricants were designed for use with all types of life support systems, including open and closed circuit diving apparatus.   The PerFluoroLube® range of greases ar..
1.108,00kn
Proizvođač: Mares
Description   TECHNOPOLYMER LIGHTWEIGHT OVERSIZED PURGE BUTTON HIGH AIR FLOW SUPERFLEX HOSE ..
727,50kn 970,00kn
Proizvođač: Mares
Description 1ST STAGE     DFC PORT     PRE-ORIENTED PORTS     COMPACT SIZE     SANDBLASTED FINISH 2ND STAGE     TECHNOPOLYMER     LIGHTWEIGHT ..
2.220,00kn
Proizvođač: Divemarine
Full Divemarine Technical collar, Black, for regulator. Diameter 62cm ..
81,00kn
Proizvođač: Divemarine
LP adapter for regulator hoses conjuction, chrome plated brass. ..
78,00kn
Proizvođač: Aqualung
Aqua Lung Black Comfibite Mouthpiece Reduces Jaw Fatigue Orthodontic Design Most Comfortable Mouthpiece Available No Need to Bite Down to Secure Regulator in Mouth Fits Most All second-Stage Regulator Brands and Models Material: S..
46,00kn
Proizvođač: Aqualung
Updated for 2017, the new Aqua Lung Titan Regulator provides the same notable value, with a sleek new look and revised innovation. The Titan scuba regulator has been known for its lasting durability and dependable performance; this new edition uses..
1.868,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×