Suunto D4F apnea kompjuter

Proizvođač: Suunto
Model: Suunto D4F freedive kompjuter
Dostupnost: Dostupno
2.468,00kn
Bez poreza: 1.974,40kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

Suunto D4F apnea kompjuter

Ronilački kompjuter za ronioce na dah i podvodne ribolovce
Suunto D4f lagan je, a ipak robustan kompjuter za ronjenje na dah koje s ovim uređajem postaje ugodnije. Kada ronite, D4f prikazuje vašu trenutnu dubinu i najveću dopuštenu dubinu te izračunava vrijeme ronjenja i površinske intervale te vam tako dopušta da se prepustite otkrivanju podvodnog svijeta. Svoju tehniku disanja možete unaprijediti upotrebom apnea mjerača (timera), a nakon ronjenja možete pregledavati detalje urona u dnevniku urona. Lagano kućište s metalnim tipkama, ringom od nehrđajućeg čelika i mineralnim kristalnim staklom čine D4f pouzdan uređaj za istraživanje dubina ali i lijep sat za svakodnevno nošenje.

Suunto D4f Black dolazi s udobnim remenom od elastomera. USB kabel za prijenos podataka o uronu na DM5 i Suunto Movescount prodaje se odvojeno.
Karakteristike:
•    Modul  Freedive
•    Inovativni mjerač vremena za ronjenje na dah
•    Štoperica
•    Vodootporan do 100m
•    Pregledan i lako čitljiv ekran
•    Mineralno kristalno staklo s ringom od nehrđajućeg čelika
•    Metalne tipke
•    Mogućnost ažuriranja programa
•    Detaljan grafički prikaz urona i podaci o uronu na vašem osobnom računalu uz pomoć programa Suunto DM5 (USB kabel prodaje se odvojeno)
Što je u kutiji?
Suunto D4f s crnim plastičnim remenom, zaštitnom folijom za staklo (2 komada), informativnim letkom, brzim vodičem i pravnim informacijama s uputom o jamstvu, naljepnica s logom Suunto.

SPECIFIKACIJE:
Bezel material:     Stainless steel
Glass material:     Mineral crystal
Case material:     Composite
Strap material:     Elastomer
Weight     86 g / 3.03 oz
Water resistance     100 m (ISO 6425, EN 13319)
Battery life in time mode     2 years
Battery life 100 dives/year     1.5 years
Battery type     CR 2450
Time, date -     
Alarm clock     1 daily alarm
Dual time     
Stopwatch timer     
Languages     EN
Backlight     electro-luminescent
Configurable backlight     duration: off, 5, 10, 20, 30, 60 s
Display type     matrix
Display resolution     49 x 22
Battery indicator     low battery indicator
Metric and imperial units     
CONNECTIVITY
Data transfer     USB cable
Connectivity (between devices)     inductive
Compatible with Suunto Movescount     
Compatible with DM5     
PHYSICAL SPECIFICATIONS
Operating temperature     0° C to +40° C / +32° F to +104° F
Storage temperature     -20 ° C to +50 ° C / -4° F to +122° F
DIVING FUNCTIONS
BASIC
Maximum operating depth (EN 13319)     100 m
Freedive     
Dive time     0 to 999 min
Surface time     0 to 99 h 59 min
No fly time     
Ascent time display     0 - 199 min (- - after 199)
Timer     
Logbook memory     ~140 h (20 s sampling rate)
Logbook bookmarks     
Logbook sampling rates     

1, 2, 5 s
Dive History   - lifetime
FREEDIVING
Apnea timer  - (O2/CO2 tables)     
Freedive number     
Freedive day history     
Freedive total history     lifetime
Depth notify     yes (5)
Surface time notify     
Depth alarm     
Dive time alarm     
OUTDOOR FUNCTIONS
WEATHER
Temperature     
Temperature display range     -20° C to +50° C (+/- 2° C) / -9° C to +122° F (+/- 3.6° F)
Temperature resolution     1° C / 1.5° F

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×