Suunto EON Core sa Transmiterom u tvrdoj torbici

6.345,00kn
Bez poreza: 5.076,00kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

Suunto EON Core sa Transmiterom u tvrdoj torbici

OGRANIČENA PONUDA!!!

Suunto EON Core sa Transmiterom u tvrdoj torbici

SUUNTO EON CORE BIJELI

Izvanredna čitljivost i potpuna prilagodba

Kompaktni Suunto EON Core najbolji je saveznik na ronjenju bilo da tek počinjete roniti ili ste aktivni ronilac koji istražuje nove dubine. Ključni detalji svakog urona lako se očitavaju na velikom displeju u boji, s velikim znakovima. Ovo je model kojeg u potpunosti možete prilagoditi sebi i pouzdan je partner kako u istraživanju olupina tako i u divljenju šarenom podmorskom svijetu.

KARAKTERISTIKE

 • Lako očitavanje
 • Poptuno prilagodljiv uz redovno ažuriranje
 • Kompaktan i udoban
 • Bežična povezanost

 

Jednostavno očitavanje

Pročitajte sve važne detalje urona brzim pogledom na jasan i čitljiv ekran kompjutera. Velike brojke i slova u kontrastnim bojama mogu se vidjeti čak i u mutnoj vodi ili noću.

KOMPJUTER KOJI RASTE S VAMA

Suunto EON Core gotov je proizvod kojeg, međutim, možete prilagoditi svojim potrebama uz pomoć Suunto CustomDisplay™. Izaberite između različitih stilova pregleda i unaprijed odredite koje podatke o uronu želite vidjeti na displeju, a program kompjutera možete redovno ažurirati i nadograđivati tako da će EON Core biti vaš partner mnogo godina.

KOMPAKTAN I UDOBAN

Lagano, kompaktno kućište s gumenim remenom (ili bungee-em) udoban je za nošenje na bilo kojem zglobu ruke. Velike tipke lagano se pritišću sa ili bez rukavica, a baterije se mogu napuniti uz pomoć USB –a.

POVEŽITE I PRENESITE

Povežite se bežično s do 10 Suunto Tank POD prijenosnika koji će vam prikazati podatke o stanju boce i plina. Prenesite urone i izmijenite postavke uz pomoć aplikacije Suunto Movescount App povezivanjem putem Bluetooth-a s mobilnim uređajem. Podatke o uronu čuvajte u dnevniku ronjenja i pohvalite se na portal Suunto Movescount.

ZA SVE VRSTE RONJENJA

 • Gauge/Air/Nitrox/Trimix/CCR (fixed point)
 • Suunto Fused™ RGBM
 • No-decompression planer ronjenja
 • 3D nagibni digitalni kompas
 • Radna dubina 80 m


JEDNOSTAVAN ZA OČITAVANJE

 • Ekran u kontrastnim bojama s velikim oznakama
 • LED pozadinsko svjetlo uvijek upaljeno
 • Vizualno intuitivni, konzistentan prikaz podataka
 • Klasični, grafički i istaknuti stilovi prikaza

KOMPAKTAN I UDOBAN

 • Lagan
 • Baterije na punjenje (10-20 sati ronjenja s jednim punjenjem)
 • Remen ili bungee guma (bungee se prodaje odvojeno)
 • Jednostavno sučelje lako za upotrebu
 • Displej se može okrenuti lijevo i desno


RASTE S VAMA

 • Prilagodba karakteristika uz pomoć Suunto CustomDisplay™ u programu Suunto DM5
 • Nadogradnja programa


POVEŽI I PRENESI


ZA SVE VRSTE RONJENJA

 • Gauge/Air/Nitrox/Trimix/CCR (fixed point)
 • Suunto Fused™ RGBM
 • No-decompression planer ronjenja
 • 3D nagibni digitalni kompas
 • Radna dubina 80 m

Što je u kutiji?

Transmiter + Suunto EON Core, USB kabel, priručnik, sigurnosni letak, zaštita protiv ogrebotina za ekran, letak o međunarodnoj garanciji

 

Težina: 154 g

Materijal okvira: kompozit

Staklo: mineralizirani kristal

Kućište: pojačani kompozit

Remen: gumeni

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×