Suunto Zoop Novo plavi

Proizvođač: Suunto
Model: Suunto Zoop Novo plavi
Dostupnost: Dostupno
1.763,00kn
Bez poreza: 1.410,40kn
+ 10% popusta ! za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina
+ PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno
+ Ekspres paket ! Unutar 24 sata

Suunto Zoop Novo plavi

 • Five modes: air, nitrox, gauge, free and off
 • Full continuous decompression algorithm – Suunto RGBM
 • Built-in dive planner
 • Detailed graphical logs and dive data with your P

  5 modula rada:

  ZRAK

  NITROX

  APNEA

  GAUGE / VRIJEME I DUBINA

  OFF

  ***DVIJE GODINE GARANCIJE - MADE IN FINLAND***

  Suunto Zoop Novo je sve što rekreativni ronilac treba – bilo da je početnik ili napredan ronilac. Ključni podaci o ronjenju jasno su vidljivi na prvi pogled na displeju s pozadinskim osvjetljenjem – morate se samo obući, zaroniti i uživati u prizorima. Zoop Novo ima 5 modula (Air, Nitrox, Gauge, Free and Off), a dostupan je u boji limete, plavoj i klasičnoj crnoj.

 • Five modes: air, nitrox, gauge, free and off
 • Full continuous decompression algorithm – Suunto RGBM
 • Built-in dive planner
 • Detailed graphical logs and dive data with your PC/Mac using Suunto DM5 software (no cable in the package – sold as an accessory)
 • Innovative apnea timer for freediving, and a timer in air/nitrox modes

 • Make diving simple

  Whether you’re just starting out on your diving journey or looking to explore new underwater adventures, Suunto Zoop Novo has everything you need. With your easy to understand key dive data available at a glance on the big, super-bright backlit display, all you need to do is suit up, dive down, and enjoy the view. This simple to use dive computer includes full decompression capabilities, five dive modes (Air, Nitrox, Gauge, Free and Off) and straight-forward, menu-based Suunto user interface.

  Product highlights

      Air, nitrox, gauge and freedive modes
      Big clear display with backlight
      Made in Finland
      Suunto RGBM

  Top 3 reasons to own a dive computer

  Makes diving effortless by guiding you the safe way to dive

      Your own dive computer is set up according to your personal preferences.
      You get reliable feedback during the dive so you can dive with more confidence.


  Allows you to maximize your time enjoying the marine life

      The dive computer does all the complicated calculations for you.
      Enjoy your underwater experience longer compared to dive tables.


  An easy way to record and share your underwater adventures

      The dive computer is your personal logbook!
      Relive and share the experience by adding your dive logs to digital services like Suunto Movescount.

  C/Mac using Suunto DM5 software (no cable in the package – sold as an accessory)
 • Innovative apnea timer for freediving, and a timer in air/nitrox modes

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×