Maske za podvodni ribolov

Maske za podvodni ribolov

AKCIJA!!!  Koristi kupon kod:   maske     i ostvari 25% popusta !!! Akcija traje do 29.10.2017.

Maska je jedan od ključnih dijelova opreme za ronjenje na dah ali i za scuba ronjenje. Maska stvara zračni prostor između vas i okoline tj. mora omogućavajući vam da gledate pod vodom. Maska za ronjenje također ima i tzv. džep za nos tako da možete izjednačavati tlak tijekom zaranjanja i ronjenja. Od neupitne je važnosti da imate ugodnu i vodonepropusnu masku kako bi nesmetano uživali u ronjenju.

Prikaži: Popis i minijature Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:
Proizvođač: Seac Sub
Seac Sub One Pro Mask Frame: polycarbonate. Skirt: hypoallergenic liquid silicone. Strap: silicone. Lenses: in tempered glass. Optical lenses: options from -1.0 to -6.0. Packaging: transparent rigid box included. Other features: Action Cam mount. ..
372,00kn
Proizvođač: Seac Sub
The Seac M70 Mask is a very low profile mask for freedivers and spearfishers who want the lowest volume mask with a good field of vision. The matt finish skirt matches the matt finish frame that reduces the shine off your mask that can dete..
312,00kn
Proizvođač: Seac Sub
Protect your scuba mask from dirt and damage. ..
75,00kn
Proizvođač: Seac Sub
Maska s malim unutarnjim volumenom Silikonska obrazina Polikarbonatski okvir ..
303,00kn
Proizvođač: Seac Sub
Seac Sub Cove Mask Frame: polycarbonate. Skirt: hypoallergenic liquid silicone. Strap: silicone. Lenses: in tempered glass. Other features: anatomical skirt in high-quality liquid silicone. Adjustable buckle anchored on the frame. ..
152,00kn
Proizvođač: Salvimar
TRINITY Silicone mask with integrated GoPro Attachment Tempered glass High-quality antiallergenic silicone Reduced internal volume, gives a large visual field and adherence Suitable for free diving, spearfishing, snorkelling and scuba..
260,00kn
Proizvođač: Pathos
Freediving and deep spearfishing mask,with very low inner volume and very good visibility,ultra soft silicon. ..
313,00kn
Proizvođač: Pathos
Spearfishing mask with low inner volume and great visibility, very confortable silicon, this model features a particular finish in the nose area to ease compensation   ..
347,00kn
Proizvođač: Pathos
Free-diving and deep spearfishing mask, with extremely low inner volume and very good visibility. Ultra soft silicon material. Available in Black, Brown and Green Colour ..
298,00kn
Proizvođač: Omer
Omer Alien Action diving mask Black Alien mask with action camera attachment on bridge of mask. The Omer brand has designed this versatile dual-lens underwater spearfishing mask featuring an integrated waterproof camera. This compact and com..
319,00kn
Proizvođač: Mares
The Juno mask is a frameless silicone skirt dive mask with single lens and great field of vision. Frameless monolens mask Silicone skirt Same style as the Jupiter mask but with a regular skirt fit Pivoting buckle on skirt Great fiel..
340,00kn

Besplatna dostava !

Za online narudžbe iznad 500 kuna

Naruči artikl u iznosu od 500 ili više kuna preko naše web trgovine i pošiljku besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Besplatna dostava je moguća samo na teritoriju Republike Hrvatske. Ponuda ne vrijedi za dostavu boca, olova i kompresora.

Najveći izbor !

×

Najveći izbor !

Opreme za ronjenje na jednom mjestu

Ukratko, od o-ringa pa do rebreathera. Distribuiramo široki asortiman kvalitetetne ronilačke opreme i servisnih dijelova, a veliki broj artikala je uvijek dostupan s lagera.

Simpa osoblje

×

Simpa osoblje

Su instruktori ronjenja !

Bruno Kuzmanić

Profesor kineziologije,SSI Diving Instructor, SSI Trimix Instructor, prvak Hrvatske u plivanju s perajama – Bruno, ili kako ga volimo zvati Kuzma, ispekao je svoj ronilački zanat radeći devet godina u ronilačkom centru kao instruktor ronjenja, a nastavio se usavršavati radeći  u Dragor Luxu kao voditelj prodaje. Bruno ima zavidno iskustvo u podučavanju ronjenja, u svojoj praksi susretao se s najrazličitijim ronilačkim uvjetima, a kao profesor kineziologije ima poseban pristup u podučavanju i možete biti sigurni da će vam posvetiti punu pažnju na tečaju. Bruno pozna ronilačku opremu kao svoj džep i pružit će vam profesionalni odgovor na svako vaše pitanje. Ujedno je i strastveni sportaš koji se bavi najrazličitijim sportovima, od ronjenja do streličarstva. 

Koji znaju odgovore

×

Koji znaju odgovore

Na sva vaša pitanja !

Dražen Gorički

NAUI Instructor Trainer, Trimix Rebreather Instructor, Instruktor speleoronjenja – Dražen je ronioc koji voli pomicati granice, pa je tako možda najpoznatiji po svojim dubokim uronima u špiljama i na olupinama dubljima od 100 metara. Dražen jednostavno živi ronjenje, vlasnik je ronilačke trgovine Dragor Lux, ali prije svega strastveni ronilac koji svaku svoju podvodnu avanturu voli ovjekovječiti fotoaparatom. Njegove reportaže i fotografije o atraktivnim i ekstremnim ronjenjima možete vidjeti u poznatim ronilačkim časopisima kao što su hrvatski Scuba Life i MORE, njemački Wetnotes, nizozemski Duiken, francuski Octopus, portuglaski Revista Outdoor, talijanski SUB i još mnogi drugi, a zanimljivo je da je prvi instruktor za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja ili rebreatherom u Hrvatskoj. Omiljene Draženove lokacije za ronjenje su potopljene špilje i olupine, a trenutno je najviše posvećen školovanju ronioca. Svaki svoj tečaj doživljava kao priliku da prenese što više znanja na učenike i posvećuje mu se s punom profesionalnošću. Od Dražena svaki polaznik tečaja može naučiti maksimalno, dućan je pravo mjesto gdje možete postaviti sva pitanja koja imate.

×

10% popusta !

za plaćanje gotovinom ili uplatnicom/virmanom iznad 1000,00 kn. Ne vrijedi za već snižene proizvode. U košarici upišite kupon kod: gotovina

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

×

PLAĆANJE KARTICAMA I NA RATE

Plaćanje kreditnim karticama u trgovini Zagreb: Diners i Erste Maestro kartica do 12 rata beskamatno American Express , Maestro i Visa od PBZ do 6 rata beskamatno Mastercard , Maestro i Visa od Zaba-e do 12 rata beskamatno

Ekspres paket !

×

Ekspres paket !

Unutar 24 sata

Izuzetno brza dostava paketa

Ekspres paket će biti dostavljen do podneva sljedeći radni dan u većini odredišta u Hrvatskoj. Za manja mjesta na području cijele Hrvatske je 3 radna dana, a rok za dostavu na neke od hrvatskih otoka je i do 7 radnih dana.

×